上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第36回)祝雀仔8月28日生日快樂(留意第一頁活動內容)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.5k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-19 02:35 PM 發表 查看引用來源

等下年囉
我就黎唔等得架喇:smile_42:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-19 02:31 PM 發表 查看引用來源

好啦...見你唔同我爭親愛既令仔心:smile_o05: ....有見到有好既..留比你先\
靚仔心太靚仔喇, 唔岩我呀

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-19 02:32 PM 發表 查看引用來源

上星期都叫你請我同QQ食飯架啦...我幫你打發光陰麻:smile_o01:
係喎....欠我地一餐
我地仲要請返佢轉頭添

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 19/8/2009 14:37 發表 查看引用來源

咁下次一齊出黎啦
我成日都想出黎架! 不過我要返工呀嘛!
:') :')  我同你地好近架....不過我咁豬扒....驚出街會影響市容呀嘛:')

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-8-19 02:36 PM 發表 查看引用來源

你試過咩? 你試下先啦! 最多我扮靚女,係扮!  然後去撐下你啦!

講到9up,我邊夠你勁!
我不嬲都係9up始祖黎架啦..:smile_34:
妳扮乜嗨即..扮冇意思架:smile_42:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-8-19 02:34 PM 發表 查看引用來源

我有個女仔fd都有175, 佢條仔178, 等我諗諗先...應該有既~ 太高咀唔到,我唔會同你爭既
岩喇...岩喇....矮過178少少都冇問題:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-8-19 02:37 PM 發表 查看引用來源

我要攬攬~哈哈~:smile_o05:
OK..無問題..你要麥都得啦:smile_o05:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-8-19 02:40 PM 發表 查看引用來源

我成日都想出黎架! 不過我要返工呀嘛!
:') :')  我同你地好近架....不過我咁豬扒....驚出街會影響市容呀嘛:')
:smile_o10: 甘講通常都唔會差得去邊

引用:
原帖由 sansun654 於 2009-8-19 02:36 PM 發表 查看引用來源
:smile_o08: 放學...4點到6點
12點打後:smile_o10:
oh.....咁我得閒既話就上黎撞下你啦

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-19 02:40 PM 發表 查看引用來源

係喎....欠我地一餐
我地仲要請返佢轉頭添
:smile_o13: 咪係囉..佢爭我地架~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆