上一頁下一頁
發新話題

新春開年團....1月27(初二)(花刀之夜)住四星魚信全包440蚊.齋唱K250蚊

收藏  |  訂閱
1.9k  51.0k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-12 02:26 AM 發表 查看引用來源
系呀!玩到好能辛苦,包膠有排寫!
乜你上左去兩日咩, 兩日唔同囡, 有冇好嘢先!!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-12 02:40 AM 發表 查看引用來源

你依家先知...

download 返QQ...申請入Copyteam 啦
我架機太慢啦,裝埋qq唔識行架啦

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-12 02:35 AM 發表 查看引用來源
對,剛由SZ返,飲到醉左,發現左個新場,百零蚊任飲軟硬野,飲到我差D返唔到黎!:smile_30:
咁寛少有冇冧呀, 得你們兩個嗎!!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-12 02:35 AM 發表 查看引用來源
對,剛由SZ返,飲到醉左,發現左個新場,百零蚊任飲軟硬野,飲到我差D返唔到黎!:smile_30:
咁勁,近邊架,有無女女陪玩先

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2009/1/12 02:35 發表 查看引用來源

團長周記記住寫我地全部都患左一個怪病

無上cp 病到暈:smile_46:
醫學上係叫「無上CP就會病」

係要跟過 COPYtour 先會惹到..

下一步就會拼發...跟住沉船...

阿琪峰就係原始病例...

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-12 02:27 AM 發表 查看引用來源
我無沉,好清醒!:smile_30:
啱啱先抽反隻腳出黎, 咪玩阿公啦!!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009/1/12 02:35 發表 查看引用來源
團長深圳無架步咩??

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2009/1/12 02:43 發表 查看引用來源

我架機太慢啦,裝埋qq唔識行架啦
咁就收少好多料啦.....

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-12 02:45 AM 發表 查看引用來源

醫學上係叫「無上CP就會病」

係要跟過 COPYtour 先會惹到..

下一步就會拼發...跟住沉船...

阿琪峰就係原始病例...
人係感情既動物嗎, 你估個個c兄好似可樂兄你修為咁利害咩!!!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009/1/12 02:44 發表 查看引用來源

咁寛少有冇冧呀, 得你們兩個嗎!!!!:smile_30: :smile_30:
欲知後事如何...請看新post 分解

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆