上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1652, Picture #1657, #1659)

收藏  |  訂閱
1.7k  524.2k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-31 08:57 發表 查看引用來源

疫情期間曾經喺老婆特別安排吓爭啲屌左佢兩個中學同學。不過最後老婆停咗。🤣
呢個夠特別
師兄都分享下

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-30 08:08 發表 查看引用來源
我:原來乜嘢?
Athena:你好想知咩?
我:緊係!
A:你比女人仲八卦!
我:喂,大佬,妳講到戲肉又唔講落去,喺人都會八卦!
A:你講愛唔愛我先?
我:妳幾多歲人呀,仲玩埋啲𡃁妹嘢?
A:咁你講唔講呀?😡😡😡
我:愛。。。非常愛!(屌!肉麻當有趣!)
A:Florence話結 ...
估下今集劇情
Athena係隔離睇住師兄扑水姐

(未update前提提大家我又換咗頭像幅相,我覺得呢張相影得Athena最意態撩人!將佢身材骨肉均𧗽完全表露出嚟!影嗰條友雖然非常賤格,但無可否認的確影得好!Enjoy)
嗰晚我真係有啲莫名其妙,點解冇端端Athena同水姐要約我一齊食飯,Athena仲要喺電話度講到明,食完飯就返屋企,乜嘢都唔會發生。其實我好想問,會有乜嘢發生?尋晚我至同Athena做過愛,我一直以為今晚佢同水姐會出去玩呀。
7:00約咗喺太古廣場Dan Ryan等。去到Dan Ryan我就諗起Steven。其實當時我哋已經冇乜聯絡。曾經一齊分享自己女朋友又如何,人走咗就係走咗,「Out of Sight,Out of Mind」,尤其喺嗰個internet未完全發達嘅年代。
By the way,當時我已經停止咗call機服務。
等咗十幾分鐘Athena同水姐先至出現,仲要各人都攞住一個大膠袋!原來收工走咗去shopping!女人愛靚的確本性難移!Athena居然一嘢就坐咗喺我隔離,仲錫咗我一啖,問我係咪等咗好耐。我當時完全呆咗唔識得反應。
水姐:唔駛驚喎,Ruby同我都知道你同Athena拍緊拖。放心,我哋唔會爆出去。
攪乜?唔係講好唔俾公司同事知我哋關係咩?成件事越嚟越。。。奇怪。
我冇講太多嘢,喺未知乜事前都係少說話為妙。我哋好快就叫咗嘢食。我又係叫咗個半生熟RibEye,Athena叫咗個意粉,水姐就叫做個Ribs,話要同Athena兩份分。
食緊嘢時,突然。。。
水姐:聽Athena講你同佢攪嘢時幻想佢係我,你超級興奮仲攪到佢噴水喎,係咪呀?
嘩!我屌!我喺口𥚃面塊牛肉差啲就咁咬都冇咬就吞落肚!嚇9死!
Athena:小心呀!你放心,我同Florence乜都分享。
我:連呢啲嘢都分享?唔嗱係呀?
水姐:所以話你哋男人都唔明白女人心態。
我:水姐,我真係唔太明白今晚妳哋想點,不如唔好再玩我,入正題啦好嘛?
Athena:你唔好急住先。我哋冇玩你,只係。。。只係要啲時間等大家放鬆啲至講得。
我:我宜家好咗放鬆喎。
A:你啱啱至差啲濁親,仲話放鬆?
我:OK!
我深呼吸咗一啖,再飲咗啲可樂。。。
我:嗱,我宜家就好放鬆。唔知兩位小姐有乜想講?
其實我真係唔知佢哋想點。Athena同水姐有「超友誼」關係,我起初係有啲驚訝,因為我冇諗到佢可以接受到同女人發生性行為。我亦都冇諗過同水姐上床。因為我知道我唔係水姐想要嗰種男人!
但事實往往係出人意表。。。
Athena:Florence話想約你聽晚去開心。
我:吓?乜話?😱😱😱
水姐:我想約你聽晚去開房上床呀。
我:咪玩我啦。。。求吓妳哋。。。
A:都話冇玩你咯!
我:我哋三個一齊?
A:唔係,剩係你同Florence。
我:吓?咁。。。咁妳呢?
A:我呢排有啲攰,可能作感冒,應該會返屋企瞓覺。
我:吓?咁。。。咁。。。好似唔係咁。。。好。。。
水姐:做乜即?我宜家好失禮你咩?
我:唔係唔係,妳肯同我咩,我簡直幸福到極。。。但Athena係我女朋友,妳又係我同事。。。大家日日見面。。。
水姐:咁同事唔上得床㗎?咁當初你又同Athena攪嘢?
我:吓。。。?😰😰😰
Athena:其實你真係唔晒驚。我真係唔介意你出嚟去玩,尤其同Florence。因為係Florence我返而仲好放心。
我:真。。。真係?
A:係呢!不過有條件。。。
SHIT!
水姐:你同我上床呢件事唔可以同任何人講,尤其R!
我:咁當然啦。。。傳出去我真係要「另謀高就」!
水姐:連Ruby都唔可以講,呢件事係我哋三個人之間嘅秘密。
我:知道。
水姐:仲有。。。Athena話你手指。。。好靈活。。。聽晚要試俾我睇。。。
我望一望Athena,佢居然對住我淫笑。。。
我:OK。。。
水姐:仲有!
我:吓?仲有?
水姐:Athena話你條脷都好得,我要你。。。
我居然見到平時聲大夾惡嘅水姐面色泛紅!佢居然怕羞!尤其喺比較暗燈光之下,水姐居然多咗好幾份女人嘅嫵媚!
我:唔駛講,明白收到。
水姐:最緊要係要。。。
我:用套!一定,放心!
Athena + 水姐:要唔用套呀!
我:吓?唔係呀?講真?
水姐:講真。仲要你喺我入面嚟。放心,我有食避孕丸。
嘩!事情簡直峰回路轉!
我:我可唔可以問點解要「唔用套」?妳哋女人出嚟同男仔玩唔係好堅持一定要用套咩?
水姐:因為我從來未試過打真軍。我想試吓。而且你又係Athena男朋友,我信得過Athena。
我:水姐,雖然妳有食藥,但萬一真係有咗,咁點算?
小姐:放心啦,我會識得處理。
我聽完。。。無言。
餐飯氣氛非常奇怪。坐響我隔離嘅係我非常親密嘅女朋友。而坐喺我對面嘅係聽晚呢個時候應該將會非常親密嘅女同事!我突然諗起我同R一真想知究竟水姐對波真定假。。。我諗聽晚呢個時候我應該玩緊水姐對波!
世事真係黐嗱線!
食完飯後水姐去坐巴士返屋企。我就送Athena坐地鐵返屋企。
我:喂!妳真係唔介意聽晚我同水姐去開房?
A:你第一日識我?介意我會say yes?
我:其實以水姐條件,佢要識男人好容易,點解要搵我?
A:因為我提議。佢又唔敢就咁求其識個男仔去玩。本來如果Steven喺度我會介紹Steven俾佢識。我又唔想介紹Kenny俾佢。我都差啲俾Kenny佢哋玩死,Florence如果同Kenny佢哋玩一定會頂唔順出事!
原來如此。
我:但我同第二個女人上床喎,仲要打真軍喎!
A:你都可以俾我同其他男人上床扑嘢,點解我唔可以俾你出去玩。總之玩完你仲係我男朋友就得啦。
有個咁嘅女朋友,夫復何求。。。當時我咁諗。但如果今日你問我,我會答你「唔知是禍還是福」。
嗰晚我送Athena去到佢屋企地下電梯大堂,突然佢話要我送佢上樓。當時啱啱至10:00左右,又唔係太夜,不過冇所謂啦。我哋坐電梯,但Athena居然㩒咗去23樓!佢住17樓。
我:做乜去。。。
A:俾個意外驚喜你。
我😱😱😱
去到23樓我哋出lift,Athena周圍望望見冇人,就馬上𢲡高條裙,然後一嘢就除咗條底褲!仲將條底褲塞咗入手袋𥚃面。然後行埋嚟喺我耳邊講。。。
Athena:我要你拖我去後樓梯強姦我!
我:唔怕有人經過見到?
A:有我咪俾佢姦埋!我又唔係未試過俾人夾硬嚟!
我:可能係個呀叔喎?
A:如果係,當我今晚大平賣。。。益佢!
我屌!講到咁你會忍到咩?我就忍唔到!馬上我就拖著Athena去咗其中一條後樓梯,去到23同24樓中間個轉角位我就抱住Athena鍚,點知。。。
Athena:有人強姦女人會先錫個女人嘅咩?
Diu!
於是我一嘢擰轉Athena,然後推佢埋牆,跟住我馬上拉低褲錬,抆埋我條硬過鐵嘅jer jer出嚟,然後𢲡高Athena條裙,當時佢pat pat已經趷高,我將條周對準Athena個西嘅入口。。。嘩!濕到滴水!
我:有冇攪錯,已經咁濕?!
Athena:咁佢要濕我都冇辦法!
我:妳真係淫到出汁!
A:仲講?快啲扑我啦衰人!一陣如果有阿叔經過,我真係要大平賣啦!
我馬上將條周插入去Athena身體入面,一陣陣又暖有濕又滑嘅感覺即刻包圍住我條命根。Athena用手掩住自己個口唔俾自己嗌出嚟,但我仍然聽到佢好嬌嗲嘅呻呤聲。。。
其實喺條樓梯度,周圍都係家家戶戶啲聲音,又有街上車聲、人聲。。。感覺就係好似個個人都知道我同Athena喺度扑緊嘢咁,非常刺激。好快我已經忍唔住要射。。。
A:忍住唔好射,等我。。。
Athena即刻轉身踎低,然後將我條周含入個口度,我就將所有精液發射出嚟,佢一啖一啖咁吞晒落肚!
我望住Athena,雖然已經唔知第幾次佢吞我啲精,但我永遠都唔會玩厭呢個遊戲!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-31 11:05 發表 查看引用來源
(未update前提提大家我又換咗頭像幅相,我覺得呢張相影得Athena最意態撩人!將佢身材骨肉均𧗽完全表露出嚟!影嗰條友雖然非常賤格,但無可否認的確影得好!Enjoy)
嗰晚我真係有啲莫名其妙,點解冇端端Athena同水姐要約我一齊食飯,At ...
果然係同水姐做,雖然唔係3P, 可能仲正!等你更新啦!😬

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-31 11:05 發表 查看引用來源
嗰晚我真係有啲莫名其妙,點解冇端端Athena同水姐要約我一齊食飯,At ...
精彩既update

Athena真係正,成日比刺激你
引用:

送埋條女俾你玩....真係估唔到呢

引用:
女人對真係咩鹹濕嘢都會講。我老婆同佢班friend都係一樣,所以基本上我嘅尺寸同埋能力去班friend個個都會知道,老婆會知道佢啲friend嘅老公能力尺寸係點樣。爭在佢分享我出去呢樣嘢,佢最後後悔先至冇實行到。

如果今日你問我,我會答你「唔知是禍還是福」
<--- 因為佢有可能會玩到唔識返黎?

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-7-31 14:02 發表 查看引用來源
如果今日你問我,我會答你「唔知是禍還是福」
等於放風箏一樣,永遠唔知道條線會唔會斷?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆