上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  134.3k

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2014-1-15 03:37 PM 發表 查看引用來源
人在外,天氣凍,take care,期待你的final update

知道了, 你都要小心身體呀.......

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-15 11:55 AM 發表 查看引用來源
各位, 我終於都忙完啦, 可望週五前回來. 到時我就可以update啦.

謝謝係我忙的這段時間, 大家幫我頂住先, 辛苦晒大家:smile_34:
唔辛苦...

waiting for your final update

引用:
原帖由 cdrom68 於 2014-1-15 03:42 PM 發表 查看引用來源

唔辛苦...
那也是有勞你們呀.........

引用:
原帖由 cl2831 於 2014-1-15 03:43 PM 發表 查看引用來源
waiting for your final update

i will do my best.......

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-15 03:47 PM 發表 查看引用來源

i will do my best.......
搓 your breast

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-15 03:28 PM 發表 查看引用來源

師姐, 你upgrade得都好快, 已經可以收pm, 看來你好快又爆pm了...........:smile_44:
佢係呀,應該會爆 pm 架,嘻嘻

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-1-15 11:36 AM 發表 查看引用來源

long time no see , 搵到新目標嗎
本田哥哥真知我心,前2日玩左,不過,2個人表現都5好
結論就,慢慢再搵個能互相配合的人啦

引用:
原帖由 nodecember 於 2014-1-15 03:55 PM 發表 查看引用來源
本田哥哥真知我心,前2日玩左,不過,2個人表現都5好
結論就,慢慢再搵個能互相配合的人啦
december is over 啦嘛
新一年新開始,你會開心既

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-15 11:55 AM 發表 查看引用來源
各位, 我終於都忙完啦, 可望週五前回來. 到時我就可以update啦.

謝謝係我忙的這段時間, 大家幫我頂住先, 辛苦晒大家:smile_34:
好嘢,alden哥哥終於番來啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆