上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[127]

收藏  |  訂閱
1.5k  32.4k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-29 08:41 AM 發表 查看引用來源
見到................清清走左
:smile_45:乜貢架咩.......你地一個二個都唔信我.........d藥真係食完wing wing地.....成日都想訓架:smile_27:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-29 08:43 AM 發表 查看引用來源

:smile_45:乜貢架咩.......你地一個二個都唔信我.........d藥真係食完wing wing地.....成日都想訓架:smile_27:
信.................不過................即係..................咁囉

MORNING CHING CHING, MORNING ALL

引用:
原帖由 啟天 於 2009-5-29 08:51 AM 發表 查看引用來源

MORNING CHING CHING, MORNING ALL

請留言

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-29 08:52 發表 查看引用來源
請留言

己留言

good morning~~everybody~~

引用:
原帖由 啟天 於 2009-5-29 08:53 AM 發表 查看引用來源

己留言

請去#3窗口掛號.......交$50

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-29 08:39 AM 發表 查看引用來源
:smile_38:ching ching honey我報到........尋晚真係好乖好早訓呀:smile_38:
你3點都叫早架啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-29 08:41 AM 發表 查看引用來源
見到................清清走左
伍佰清又閃左~~:smile_14:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-29 08:43 AM 發表 查看引用來源

我信你~~:smile_o01: :smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆