上一頁下一頁
發新話題

新春開年團....1月27(初二)(花刀之夜)住四星魚信全包440蚊.齋唱K250蚊

收藏  |  訂閱
1.9k  50.9k

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-12 01:50 AM 發表 查看引用來源
個個都患咗...唔上就會病....:smile_19:
好邪呀...:smile_03: :smile_29:
唔屌閪就會病...:smile_04:

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-12 01:50 AM 發表 查看引用來源
個個都患咗...唔上就會病....:smile_19:

好邪呀...:smile_03: :smile_29:
cp 有咩人識醫呢個病

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2009-1-12 01:44 AM 發表 查看引用來源

你出來陪我先好,
唔好又訓到3,4點呀,:')
我次次都係訓到12點咋~~~!!!:smile_27:

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2009/1/12 01:58 發表 查看引用來源

cp 有咩人識醫呢個病
一過完關上番車就痊癒啦....:smile_15:

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-12 02:01 AM 發表 查看引用來源

一過完關上番車就痊癒啦....:smile_15:
性病?:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009/1/12 02:00 發表 查看引用來源

我次次都係訓到12點咋~~~!!!:smile_27:
酒店催你 check out 呀

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009/1/12 02:15 發表 查看引用來源
性病?:smile_30: :smile_30:
單思 / 雙思 呱.....

心病來架...都係跟完你團先出事.....:smile_13:

阿公出現啦, 係咪去左金海棕泉呀, 幾時出包膠呀!!!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009/1/12 02:22 發表 查看引用來源
阿公出現啦, 係咪去左金海棕泉呀, 幾時出包膠呀!!!!!:smile_30: :smile_30:
阿公好似終止咗 CP 沉船 Planning...

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-1-12 02:22 AM 發表 查看引用來源
系呀!玩到好能辛苦,包膠有排寫!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆