上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  134.3k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-15 12:54 PM 發表 查看引用來源

當工作完成, 就係我的解脫, 最開心就係這個時候.................:smile_34:
開心還開心,今晚咪又斜左!

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2014-1-15 01:14 PM 發表 查看引用來源
開心還開心,今晚咪又斜左!
剛生病完, 唔飲了, 再飲會橫啦, 怕怕........:smile_27:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-15 12:00 PM 發表 查看引用來源

真快樂, 真真真快樂, 哈哈:smile_30:
喜見到師兄上水~仲"真真真快樂"~~應該唔似只喺settle咗工作咁簡單 hehe

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2014-1-15 01:24 PM 發表 查看引用來源

喜見到師兄上水~仲"真真真快樂"~~應該唔似只喺settle咗工作咁簡單 hehe
唔通樓主又有艷遇:smile_34:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-15 01:19 PM 發表 查看引用來源

剛生病完, 唔飲了, 再飲會橫啦, 怕怕........:smile_27:
看你可以忍幾多日^_^

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2014-1-15 01:27 PM 發表 查看引用來源
唔通樓主又有艷遇:smile_34:
佢無提過~以教主嘅命水~唔出奇囉:smile_o01:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-15 01:19 PM 發表 查看引用來源

有女伴送你走,橫都冇所謂啦。

無女伴, 亦無橫, 更加無好命水, 近來都好乖, 好乖無亂來, 工作還工作, 我分得好清楚的呀.

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-15 01:57 PM 發表 查看引用來源
無女伴, 亦無橫, 更加無好命水, 近來都好乖, 好乖無亂來, 工作還工作, 我分得好清楚的呀.
你睇,教主一出,誰與(乳)爭峰。
呢度即刻生猛晒,你唔係度果幾日,水靜河飛呀

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-15 01:57 PM 發表 查看引用來源

,善哉善哉:smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆