上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.8k

引用:
原帖由 ooll12345 於 2010-5-6 05:04 AM 發表
我星期日做完,想問問各位,手術後:
1.幾多日可以折紗布? 3~7日 其實做完過1,2日可以拆 濕左就一定要拆
2.幾多日可以沖涼? 拆左可以沖
3.幾多日可以游水? 好哂先 泳池多細菌(者係同開波個日)
4.幾多日可以打飛機 ...
唔該晒,今朝係床上面,扯起重係痛,要幾耐扯起時先唔痛。

引用:
原帖由 tt22 於 2010-5-6 08:39 AM 發表 查看引用來源
唔該晒,今朝係床上面,扯起重係痛,要幾耐扯起時先唔痛。
頭幾日係咁 遲下冇事

引用:
原帖由 joelamhk 於 2010-5-6 02:18 AM 發表 查看引用來源
各位師兄,小弟剛剛睇到呢度d留言發現大家都有包皮問題,小弟亦有包皮too long問題,但一直沒有理會。但小弟今年年尾會結婚,希望割咗先結婚.
因為見到好多師兄都話dr chan &dr wong 好,但係小弟見唔到contac ...
陳東飛醫生(激光)

預約電話:2780 0869 / 2682 9199

地址: 尖沙咀北京道裕華國際大廈八樓全層

[認真]割左之後點打j[/認真]

引用:
原帖由 動感超人556 於 2010-5-6 02:51 PM 發表 查看引用來源
[認真]割左之後點打j[/認真]
買d潤滑劑打, 因為你無包皮
時間會長d

得5日假夠唔夠時間休息??

我已經做完四日,想今晚自己拆紗布,得唔得,好鬼熱,想沖涼....

引用:
原帖由 勞特立 於 2010-5-6 08:31 PM 發表
得5日假夠唔夠時間休息??
唔使咩休息呀,基本上做完之後其實係唔多覺得痛,
最痛的時候朝早起身勃起,真係想死,咁你頂得住,
起身之後咪又係返工、食飯、休息,全日唔扯旗,
就乜事都無。

引用:
原帖由 twiceonly 於 2010-5-6 18:38 發表 查看引用來源

買d潤滑劑打, 因為你無包皮
時間會長d
下?

引用:
原帖由 twiceonly 於 2010-5-6 01:52 AM 發表 查看引用來源

我自己mit 佢出來...
同埋如果扯, 可以把你的右腳提起 [左手寫字,左腳 ; 右手寫字, 右腳]
我游泳時起更衣室都喺咁化解...
嘩,真係有用,真係會軟番,不過軟唔晒,都係長長地,唔知係咪因為個頭下面淺咗色嘅部分都係腫腫地

不過最好都係唔知有無啲嘢搽落個頭度,可以令佢無咁敏感就最好囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆