上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲 <>(round 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.2k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-23 12:39 PM 發表 查看引用來源
嘩, 突然咁多人一齊食飯.........一定好開心丫.....:smile_o13: :smile_o13:

不過我個捉光晚餐呢:smile_13:
我唔要捉光晚餐.......脫光啱D.......:smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-23 12:54 PM 發表 查看引用來源

我唔要捉光晚餐.......脫光啱D.......:smile_30:
妖...人地要捉住黎mok光呀....脫乜鬼姐:smile_o01:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-23 12:54 PM 發表 查看引用來源

乜光都好啦,都要請左我地食先請得利利架喎:smile_o01:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-23 12:59 PM 發表 查看引用來源

乜光都好啦,都要請左我地食先請得利利架喎:smile_o01:
部長唔見左呀:smile_o04: 快d搵佢返黎:smile_o01:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-23 12:59 PM 發表 查看引用來源

仲要請我地果次....利利係唔到既..........:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-23 01:11 PM 發表 查看引用來源

仲要請我地果次....利利係唔到既..........:smile_30: :smile_30:
條件都ok苛刻喎:smile_o01:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-23 01:12 PM 發表 查看引用來源

條件都ok苛刻喎:smile_o01:
我地話晒都係利利既好朋友, 點都要幫佢SCREEN過D狂瘋浪跌既.........:smile_34:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-23 01:14 PM 發表 查看引用來源

我地話晒都係利利既好朋友, 點都要幫佢SCREEN過D狂瘋浪跌既.........:smile_34:
你估d狂瘋浪跌會唔會用錢收買我地丫那:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-23 01:16 PM 發表 查看引用來源

你估d狂瘋浪跌會唔會用錢收買我地丫那:smile_o12: :smile_o12:
你當我係咩呀....:smile_22:
不過出多D既話......都應該OK既...........:smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-23 01:14 PM 發表 查看引用來源

有無可能有靚女想同利利食飯呢…?如果有,由我黎Screen又點話:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆