上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1652, Picture #1657, #1659)

收藏  |  訂閱
1.7k  524.2k

我估ching睇睇下佢哋互相調情,跟住扯晒旗,然後你狗仔插水姐,水姐再同愛美神玩😍
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-29 08:25 發表 查看引用來源

唔止。。。😁😁😁

水姐老公虧的?浪費晒水姐咁好嘅身材,仲要又淫又大食又好反應
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-29 11:24 發表 查看引用來源
「我哋各自入去自己間房。我首先打電話返屋企話去F度過夜,結果又俾人阿爸鬧鬼!然後我再call Vincent,佢以為我又同男人過夜!我估聽日話佢知我係同Florence過夜,再講埋情節佢知,佢可能分分鐘會心臟病發!」
我屌!!!😑😑😑😑😑😑
...

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-29 12:54 發表 查看引用來源
我估ching睇睇下佢哋互相調情,跟住扯晒旗,然後你狗仔插水姐,水姐再同愛美神玩😍

都唔係

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-7-29 11:38 發表 查看引用來源
點解男人同男人,女人同女人開房要開多一間?
我估應該唔係

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-29 12:45 發表 查看引用來源
好刺激喎!😬
但我只得個知字呢!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-29 15:27 發表 查看引用來源

但我只得個知字呢!
之後冇叫埋你咩?😉

我:原來乜嘢?
Athena:你好想知咩?
我:緊係!
A:你比女人仲八卦!
我:喂,大佬,妳講到戲肉又唔講落去,喺人都會八卦!
A:你講愛唔愛我先?
我:妳幾多歲人呀,仲玩埋啲𡃁妹嘢?
A:咁你講唔講呀?😡😡😡
我:愛。。。非常愛!(屌!肉麻當有趣!)
A:Florence話結婚頭兩年,佢同佢老公性生活好正常,一星期三、四次。但第三年開始就慢慢淡咗落嚟。佢老公話因為升咗職,做咗HR主管,好多時候都要加班,所以返到屋企已經好攰無精力做。
我:佢老公搵好多?
A:BXP(法國某間銀行)香港HR主管,一個月七、八萬一定啦。而且佢哋仲喺住黃浦花園。
我:咁水姐仲出嚟返工做乜?喺屋企做少奶奶,生返一兩個細路啦。
A:你都咁講呵?我尋晚都係咁問佢,佢話佢老公一直唔想要小朋友。所以由結婚到宜家(八年)佢哋每次做愛都一定用安全套。Florence話佢老公係佢唯一一個男人,所以佢從來冇試過打真軍。
我:睇唔出水姐咁保守喎。
A:係呀,所以尋晚去酒店開房都係由我帶路同登記,佢全程都係儍吓儍吓咁。
我:跟著呢?
A:後來佢老公一戴套就軟,連Florence用口去攪佢,佢都硬唔起。試咗好多次都冇改善。所以後來佢老公索性連掂都唔掂佢。
我:咁大鑊?
A:係呀。所以Florence長期都像靠自己手指滿足自己。
我:唔怪之得妳頭先話水姐用手指攪妳,妳好快就嚟!原來水姐「一陽指」日子有功!🤣🤣🤣
A:佢尋晚用口用手攪到我成晚冇得瞓!
我:好滿足啦?
A:唔同㗎!除咗Steven同你之外,我同其他男仔做係身體嘅滿足。但尋晚同Florence做就係心𥚃面得到滿足。就好似Steven同你玩我咁,我知就算玩到幾癲都好,你哋都會錫住我玩同真心想我舒服。同Kenny佢哋呢就純粹係身體上得到滿足,但我個心一路做一路好唔舒服,因為我知佢哋只係當我係一個吹氣公仔,完全唔會理我感受。尋晚同Florence就唔同。佢不停想我開心又錫住我,所以我好享受。
我:咁我估妳哋應該會keep住玩?
A:會呀。已經約好星期二晚放工就去愛愛。👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩
我:咁我點算?😡😡😡
A:你。。。緊係宜家即刻去。
衰女,咁就差唔多!
不過嗰日晏晝同Athena做愛,我腦𥚃面不停諗起佢同水姐做愛嘅畫面,可能實在太刺激,我居然射完一次之後,唔晒Athena同我吹,我即係好快又硬返,而且第二次仲扑足廿分鐘!仲居然扑到Athena噴咗次水!
Athena話如果水姐知道我可以扑到廿分鐘,而且仲可以扑到佢噴水,一定羨慕死水姐!
聽到Athena咁講,我條jer奇蹟地又硬返!喂!簡直係「水」蹟呀!水姐已經成為我心同中起機嘅女神!
Athena:做乜又咁快硬返?一講到Florence你就咁勁?
我:咁。。。咁。。。我都係男人,妳又講到水姐咁正。。。
A:咁。。。你宜家幻想我係Florence扑我。。。
我:吓?妳。。。妳唔介意?
A:有乜好介意?幻想咋麻,又唔係真。呢啲叫做情趣呀。
果然我冇愛錯人!馬上我又同「水姐」交合。之前射咗兩次,今次真係扑咗成半個鐘多少少至射到!「水姐」仲俾我扑到噴多次水!
不過射完第三次,我就真係攰到得返半條人命!
Athena:嘩,你剩係幻想我係Florence你已經可以咁勁,如果佢真係俾你扑,你咪仲誇張?
我:冇可能㗎。水姐唔會睇得上我。
A:咁又係。係佢眼中你仲係小朋友一個咋。
屌嗱星,25歲仲俾人當係小朋友!
星期一返到公司,見到Athena、水姐、同Ruby,居然喺埋一齊喺Pentry細聲講大聲笑,好似完全無發生過任何事情!女人心果然深不可測!
本來應該「春風得意」嘅枝豆就可憐囉,好似喪家犬咁一真默默無言喺度執嘢,全公司啲人都當佢透明,包括日本老細!人未走茶已涼!
陰公!
嗰日係佢last day,放工時候佢仲特登走埋嚟同我講:ヴィンセント君、あなたの彼女は狡猾な人です。彼女に気を付けた方がいいですよ。(Vincent君,你嘅女朋友係一個非常狡猾嘅女人!你要小心呀!)  
君你老母!(「君」係日本人稱呼熟人或自己人嘅叫法)
嗰日成日我每次見到水姐,我都會諗起Athena對佢裸體同床上面狂野表現嘅形容!我自己都唔記得嗰日扯咗幾多次旗!
枝豆走咗冇幾耐,香港就過農曆新年,除左年三十晚同初一之外,我同Athena日日都見面,當然唔少得去灣仔、尖沙咀、旺角維多利亞酒店開房扑嘢!當時旺角維記下面個開門呀差直頭認得我同Athena,次次見到我都會同我講:Sir,加油!
自從枝豆離開咗香港之後,Athena同水姐都keep住一個禮拜見三、四面!Athena仲問我攞咗個震蛋同支巨型假狗。。。但哋兩個真係識享受!
真係估唔到之前要分享自己個女朋友俾其他男人屌,宜家仲要分享埋俾女人!
真係仆街!
三月初突然發生咗一件非常瘋狂嘅事情!
一件我發夢都冇可能發到嘅事情!有一日(真係唔記得邊一日,但係就應該近住星期尾),收咗市之後,突然收到Athena電話。我心諗個衰女又一定放工同水姐去玩,所以主動報告。。。點知。。。
Athena:今晚出街食飯好唔好?
我有啲surprise:妳冇。。。約水姐咩?
A:有,不過今晚我哋唔去乜嘢。剩係想同你食餐飯。
我:我哋?妳意思係妳同水。。。
A:Shhhhhh。。。。!係呀。但只係食飯。食完我哋全部各自各返屋企。
WTF??? 玩乜?

我反覆睇了依個故事3次, 動作及感受描寫得很細膩, 睇文字有親歷其境既感覺,
世間上竟有如此奇女子, 人生如此, 夫復何求!

Vincent 哥加油, 期待你每次的UPDATE!
Thank you.

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-30 08:08 發表 查看引用來源
我:原來乜嘢?
Athena:你好想知咩?
我:緊係!
A:你比女人仲八卦!
我:喂,大佬,妳講到戲肉又唔講落去,喺人都會八卦!
A:你講愛唔愛我先?
我:妳幾多歲人呀,仲玩埋啲𡃁妹嘢?
A:咁你講唔講呀?😡😡😡
我:愛。。。非常愛!(屌!肉麻當有趣!)
A:Florence話結 ...
唔通之後真係有3P?😬

次次上番來~一定要追番晒post 我心先滿足   識到咁女友~真係開左眼界

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆