上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.15)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.9k

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-21 12:15 PM 發表 查看引用來源

老公仔:smile_o06:  
做咩咁樣樣呀......好耐無見咩...

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-21 12:20 PM 發表 查看引用來源

做咩咁樣樣呀......好耐無見咩...
真係好耐呀, 冇見你12個小時嘞, 掛死人咩:smile_o03:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-21 12:22 PM 發表 查看引用來源

真係好耐呀, 冇見你12個小時嘞, 掛死人咩:smile_o03:
我唔會比妳死架....:smile_o06:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-21 12:23 PM 發表 查看引用來源

我唔會比妳死架....:smile_o06:
OH....太感動嘞,有D頂唔緊添:smile_27: :smile_27: :smile_42:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-21 12:26 PM 發表 查看引用來源

OH....太感動嘞,有D頂唔緊添:smile_27: :smile_27: :smile_42:

妳一陣係咪出街食飯呀.....

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-21 12:27 PM 發表 查看引用來源

妳一陣係咪出街食飯呀.....
唔係, 叫食反黎食:smile_13:  做咩, 你唔想我lunch搵你,煩住你吖:smile_13:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-21 12:33 PM 發表 查看引用來源

唔係, 叫食反黎食:smile_13:  做咩, 你唔想我lunch搵你,煩住你吖:smile_13:
妳咁諗我架.....

想話聲妳聽....出面好熱呀....小心d......:smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-21 12:34 PM 發表 查看引用來源

妳咁諗我架.....

想話聲妳聽....出面好熱呀....小心d......:smile_o02: :smile_o02:
我點知你諗咩喎, 你都唔使咁惡啫:smile_o08:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-21 12:37 PM 發表 查看引用來源

我點知你諗咩喎, 你都唔使咁惡啫:smile_o08:
妳唔係要人man 既咩....

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-21 12:39 PM 發表 查看引用來源

妳唔係要人man 既咩....
係啫, 但我唔係傻架, 都識分咩叫man咩叫惡架ma:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆