上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.8k

引用:
原帖由 nicklau0505 於 2010-5-3 02:27 AM 發表 查看引用來源
看開一點吧,時間可衝淡一切:smile_o03: 我做完快2個月,我連一個月覆診都冇去,$500自己袋返xddd,而家個細佬就算2節色點都靚仔過以前好多:smile_o06:
nick哥
其實都係。靚仔咗好多嘅
不過我啲朋友,佢地條野都好均勻啲色
我諗真係有可能慢慢會深色番,同下面嗰弗差唔多咁深色
真係想知,以我個case,打得飛機未呀?好難頂隱呀

引用:
原帖由 twiceonly 於 2010-5-3 07:11 PM 發表 查看引用來源

除了你喺出生割, 如果唔喺都好難避免 2 節色

我都喺2節色, 香港好多割咗都喺
真係嘅
不過我啲朋友無咁wor
或者望得唔夠清楚,始終喺屙尿時候望
我琴晚俾咗我兩個死黨睇
佢地話兩節色都唔係好大分別,始終龜頭下面嗰弗唔係太覺眼,除非碌野底嗰弗
不過佢地串我而家先割,唔尷尬咩,忍到慾咩
唉。。可憐

引用:
原帖由 sushiilove 於 2010-5-5 12:21 AM 發表 查看引用來源

真係嘅
不過我啲朋友無咁wor
或者望得唔夠清楚,始終喺屙尿時候望
我琴晚俾咗我兩個死黨睇
佢地話兩節色都唔係好大分別,始終龜頭下面嗰弗唔係太覺眼,除非碌野底嗰弗
...
其實淺色部分正是神經線, 高潮所在
對於我地, 剩餘淺色多 = enjoyable
可是我醫生同我割得多, 我就無咁enjoy了:')
憎死佢 [這醫生的名字沒有在這論壇出現過, 大家放心]

大難題!
小弟昨天終於可以反出來
但係而家反左出來拉唔返上去"
而已一扯就好痛!!!!!!!!
有咩方法解決呀!!!!!!
係唔係可以一日一日慢慢整鬆佢架
好擔心呀!:')

引用:
原帖由 twiceonly 於 2010-5-5 01:24 AM 發表 查看引用來源

其實淺色部分正是神經線, 高潮所在
對於我地, 剩餘淺色多 = enjoyable
可是我醫生同我割得多, 我就無咁enjoy了:')
憎死佢 [這醫生的名字沒有在這論壇出現過, 大家放心]
twiceonly

真嘅?都好,不過始終都係睇唔慣而家條野囉

就嚟一個月喇,啲焦仲有,啲線仲有,真係成條橫線咁好似畫咗喺度囉 ><

我越嚟越辛苦,尤其是呢個禮拜呢幾日,耐唔耐就扯旗,個頭揩到又扯,無揩到都扯,仲要係瞓醒覺先知漏精囉,但又唔係夢遺 ><

幾時先可以打飛機呀,我好辛苦,未試過成個月無打飛機或者扑野囉

幾耐先無晒啲焦同線㗎?有無啲咩可以做到?幫到㗎?
救命

我星期日做完,想問問各位,手術後:
1.幾多日可以折紗布?
2.幾多日可以沖涼?
3.幾多日可以游水?
4.幾多日可以打飛機?
5.幾多日可以開波?

引用:
原帖由 sushiilove 於 2010-5-6 01:15 AM 發表 查看引用來源

twiceonly

真嘅?都好,不過始終都係睇唔慣而家條野囉

就嚟一個月喇,啲焦仲有,啲線仲有,真係成條橫線咁好似畫咗喺度囉 ><

我越嚟越辛苦,尤其是呢個禮拜 ...
我自己mit 佢出來...
同埋如果扯, 可以把你的右腳提起 [左手寫字,左腳 ; 右手寫字, 右腳]
我游泳時起更衣室都喺咁化解...

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

我星期日做完,想問問各位,手術後:
1.幾多日可以折紗布? 3~7日 其實做完過1,2日可以拆 濕左就一定要拆
2.幾多日可以沖涼? 拆左可以沖
3.幾多日可以游水? 好哂先 泳池多細菌(者係同開波個日)
4.幾多日可以打飛機? 冇哂傷口咪打 我3個幾星期
5.幾多日可以開波? [/quote]  好哂先+打飛機 打多幾獲 睇下係咪好哂先 唔係到時見紅就唔好@@!

引用:
原帖由 joelamhk 於 2010-5-6 02:18 AM 發表 查看引用來源
各位師兄,小弟剛剛睇到呢度d留言發現大家都有包皮問題,小弟亦有包皮too long問題,但一直沒有理會。但小弟今年年尾會結婚,希望割咗先結婚.
因為見到好多師兄都話dr chan &dr wong 好,但係小弟見唔到contac ...
我dr chan 快令正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆