上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[140]

收藏  |  訂閱
1.5k  33.7k

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-7-5 11:06 PM 發表 查看引用來源

你係到做梗咩~?
之前好似好少見你上黎~E家好似日日都見到你~:smile_o01:
咁得閑咪上黎囉....

妳小留意我姐.....:smile_30:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-7-5 11:06 PM 發表 查看引用來源

你係到做梗咩~?
之前好似好少見你上黎~E家好似日日都見到你~:smile_o01:
澄澄~~:smile_43: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-5 11:08 PM 發表 查看引用來源

咁得閑咪上黎囉....

妳小留意我姐.....:smile_30:
無人留意我TIM呀~:smile_o03:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-7-5 11:11 PM 發表 查看引用來源

無人留意我TIM呀~:smile_o03:
點會呀.....:smile_o05:

又係時候講拜拜喇...:smile_o09:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-5 11:14 PM 發表 查看引用來源

點會呀.....:smile_o05:

又係時候講拜拜喇...:smile_o09:
咁88啦~

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-7-5 11:18 PM 發表 查看引用來源

咁88啦~
HI 澄澄:smile_o15:

引用:
原帖由 情如雪 於 2009-7-5 11:42 PM 發表 查看引用來源

HI 澄澄:smile_o15:
雪雪..........HI HI:smile_o15:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-5 11:44 PM 發表 查看引用來源

HI 清清樓主妳好:smile_o05:

引用:
原帖由 情如雪 於 2009-7-5 11:45 PM 發表 查看引用來源

HI 清清樓主妳好:smile_o05:
剛放工呀:smile_o05:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-5 11:44 PM 發表 查看引用來源

ching ching好.我打電話比吉之島,他們叫我明天拿傘去換呀.多好,我睡了,各位bye bye

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆