上一頁下一頁
發新話題

我與19yrs女網友的醉人經歷 (UPDATED P.34,P36完)

收藏  |  訂閱
1.5k  116.6k

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-17 04:05 PM 發表 查看引用來源

咪篤爆啦........衰妹
我諗佢地知我處境, 吾會介意 lor
我唔係你嗰個女網友丫   唔好  叫我   衰妹丫  哈哈   

我見左  好耐   回帖一樣   咖啦:smile_30:

引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-17 03:35 PM 發表 查看引用來源

一陣   比佢知你寫佢    嚇死佢:smile_30::smile_30:
所以..........扮無事lor

引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-17 04:09 PM 發表 查看引用來源

我唔係你嗰個女網友丫   唔好  叫我   衰妹丫  哈哈   

我見左  好耐   回帖一樣   咖啦:smile_30:
駛吾駛咁檸檬呀...........辣椒仔

酸死人咩

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-17 04:06 PM 發表 查看引用來源

吾係架.........正野忍吾住口.....
甘你  叫你嗰個   女網友增高啦   :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-17 04:02 PM 發表 查看引用來源

你都咪話冇   有好多男人以  為我蠢蠢地    易溝咖:smile_42:
唔係呱............咁大膽
因住比辣椒仔辣死

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-17 04:08 PM 發表 查看引用來源

一間上市公司.......依家响房裡面扮忙

(咪陰我篤爆自己 )
哈哈   唔驚wor    冇人認得  你既    我諗

係房入面扮忙   唔通   你係   

會唔會我同你係同事咖

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-17 04:10 PM 發表 查看引用來源

所以..........扮無事lor
哈哈   一陣佢見到    喂喂   引版有個帖  好似講緊我地:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-17 04:14 PM 發表 查看引用來源

甘你  叫你嗰個   女網友增高啦   :smile_30::smile_30:
刻意增高
咁咪個個女仔好似倒模咁lor:smile_46:
係呢.........妳隻佬有無話妳個身 or 對腳有辣椒味呀:smile_41:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-17 04:11 PM 發表 查看引用來源

駛吾駛咁檸檬呀...........辣椒仔

酸死人咩
我邊有   我最多係辣死人   之馬:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-17 04:18 PM 發表 查看引用來源

哈哈   一陣佢見到    喂喂   引版有個帖  好似講緊我地:smile_30::smile_30:
邊有咁 "橋" 呀
死口吾認 lor:smile_44:
一於話佢知, 如有雷同.....實屬巧合:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆