上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 12)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  33.4k

引用:
原帖由 bosco 於 2009-6-4 01:24 PM 發表 查看引用來源

HI   應該 點 叫 你 ,
唔怕有手有 腳  
:smile_o15: 新人~~~~Ming~~:smile_o15:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-4 01:22 PM 發表 查看引用來源

我就快25歲啦...唔叫細嫁啦...有時我覺做野開心就OK啦...反正我份人工夠洗又名用...我又唔望升職既...知足自然常樂:smile_o05: :smile_o05:
如果你識咁諗就豁達d........

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-4 01:25 PM 發表 查看引用來源

咁都係搵錢姐..........
咁都要鬧呀???
我全家叫做得我讀書係好D..我哥讀左3年中一..我呀MA見我難得一個可以升中6..竟然唔讀...咪發爛渣囉:smile_o05:

引用:
原帖由 bosco 於 4/6/2009 13:27 發表 查看引用來源

未 阿  未有 咁早
你慣食晏d~~~~:smile_38:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-4 01:24 PM 發表 查看引用來源

梗係..我有時無街出.一個月用一千蚊到炸...勁呢:smile_o10: :smile_o10:
真係勁喎......
你有無食煙架??

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-4 01:24 PM 發表 查看引用來源
煮咗飯未呀~~~:smile_o01:
我 唔 識 煮 飯

引用:
原帖由 bosco 於 2009-6-4 01:26 PM 發表 查看引用來源

妳唔使 買 野 ?:smile_13:
買衫都係好少買:smile_o08: :smile_o08: .....甘我又無其他野追求,,,,,,,,甘用好少囉

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-4 01:28 PM 發表 查看引用來源

真係勁喎......
你有無食煙架??
我食嫁:smile_o05:

引用:
原帖由 bosco 於 4/6/2009 13:28 發表 查看引用來源

我 唔 識 煮 飯
我都唔識~~~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 4/6/2009 13:28 發表 查看引用來源

買衫都係好少買:smile_o08: :smile_o08: .....甘我又無其他野追求,,,,,,,,甘用好少囉
咁請我食飯囉~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆