上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[98]

收藏  |  訂閱
743  5.0k

引用:
原帖由 MATHES232 於 23/4/2009 12:36 PM 發表 查看引用來源

我都是剛來看見.利利唔好嬲 你是靚女的,只是他發雞盲
lu lu,你正一死仔,你咁話人呀,你快無運行呀:smile_27:
係呀,,彩過佢把口,,,無人LIKE佢呀,,,落閘,,放狗:smile_22: ,,,隻狗去左邊,,,,,,:smile_41:

引用:
原帖由 花映雪 於 23/4/2009 12:38 PM 發表 查看引用來源

我既豐田仔呢:smile_41:
唔好提佢,,,屎左啦,,,,:smile_22:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-4-23 12:35 PM 發表 查看引用來源
唔緊要啦,,大家玩下,,你叫咩名,,我係利利,,,
I am Michael :smile_34:  ...

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-4-23 12:36 PM 發表 查看引用來源
唔得喎,,你自認樣衰啦,,,   
唔使認啦....一樓都咁衰架啦:smile_30:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-4-23 12:39 PM 發表 查看引用來源
唔好提佢,,,屎左啦,,,,:smile_22:
你做乜咁咒佢:smile_24:

引用:
原帖由 LUCIDA 於 23/4/2009 12:37 PM 發表 查看引用來源
腸粉妹咪腸粉妹囉....懶斯文利利:smile_45:
你你你,,,,再講多聲,,睇下我點對你,,,激死我啦,,,,:smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-23 12:36 PM 發表 查看引用來源

我都是剛來看見.利利唔好嬲 你是靚女的,只是他發雞盲
lu lu,你正一死仔,你咁話人呀,唔想生存就開聲呀:smile_42:
怕鬼左你喇......:smile_30:

引用:
原帖由 花映雪 於 23/4/2009 12:40 PM 發表 查看引用來源
你做乜咁咒佢:smile_24:
你自己追POST,,唔想講,,,

引用:
原帖由 max007007max 於 23/4/2009 12:39 PM 發表 查看引用來源

I am Michael :smile_34:  ...
Michale ,,,你好呀,,,,

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-4-23 12:37 PM 發表 查看引用來源
我感覺到,,,,你好不服喎,,,點先,,,,:smile_34:
你今日好彩.....我最驚嗰個撐你:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆