上一頁下一頁
發新話題

『 FOREVER......』(完)

收藏  |  訂閱
299  35.2k

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-15 11:40 AM 發表

如果要做就一段感人既故事可能就係需要一個如此既bad ending.........黑色幽默
That's a cute story. Thanks for sharing.

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-15 12:21 PM 發表 查看引用來源

其實咁比較好辛苦......我相信呢一點好多人都明...但又控制唔到個下先死.......係自動作出評估:smile_19:
不如你感受過愛既感覺
係其他女身上搵唔番自然作出呢個反應

呵呵 放lunch 囉 樓主唔使訓??

引用:
原帖由 大ching 於 2008-12-15 01:16 PM 發表 查看引用來源
呵呵 放lunch 囉 樓主唔使訓??
唔係唔洗訓呀.....係想訓訓唔到呢排......d生活 一塔湖塗

過去由它o巴,只有找比它更真實感情才係嗎!

引用:
原帖由 得得地喇 於 2008-12-15 02:20 PM 發表 查看引用來源
過去由它o巴,只有找比它更真實感情才係嗎!
其實呢段感情我放低左好耐架喇!!........不過好老實自從打完呢篇野之後我又好似代入返去...好似拍戲咁抽離唔返.......haha我自己都覺得好攪笑~~~

好真實呀

支持你... :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-15 02:32 PM 發表 查看引用來源

其實呢段感情我放低左好耐架喇!!........不過好老實自從打完呢篇野之後我又好似代入返去...好似拍戲咁抽離唔返.......haha我自己都覺得好攪笑~~~
睇完......好有感觸!

4年時間抽唔離唔出奇......我13年都唔得。我的她,明年結婚了......

p.s. 女仕們,男人一生出來不是只懂咸濕的。

引用:
原帖由 壬生.京四郎 於 2008-12-15 02:52 PM 發表 查看引用來源
好真實呀

支持你... :smile_38: :smile_38:
緊係啦.....真人真事=.=唔係老作架!!

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2008-12-15 03:10 PM 發表 查看引用來源

睇完......好有感觸!

4年時間抽唔離唔出奇......我13年都唔得。我的她,明年結婚了......

p.s. 女仕們,男人一生出來不是只懂咸濕的。
THX^^"每個人都有一個她.....層經好近....但卻永遠觸摸唔到......

P.S 女士們,男人唔咸濕,女仔好心"UP"呀‧

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆