上一頁下一頁
發新話題

講故事 (新增內容: 下集大結局 )

收藏  |  訂閱
446  69.9k

不過話時話....如果上海妹...個背境轉左做九寨溝或者黃龍山我諗仲靚...

引用:
原帖由 劍俠三少爺 於 2008-12-6 04:27 PM 發表 查看引用來源

睇先你睇唔到咩...:smile_47:

咁靚女都見唔到...浪費左個下晝時間....:smile_46:
----------------------------
個個一定唔係佢本人....我肯定...!

引用:
原帖由 劍俠三少爺 於 2008-12-6 04:26 PM 發表

有緣的話...頭先就見到...無緣的話...自然見唔到....:smile_46: :smile_46:

都叫你地唔好行開行埋啦...坐定定...:smile_47:
所以我差D連厠所都唔去:smile_30:

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-6 04:31 PM 發表 查看引用來源

----------------------------
個個一定唔係佢本人....我肯定...!
哦...唔係佢本人....:') :')

點解你咁肯定既...唔通佢係你隔離...:smile_47:

引用:
原帖由 YIN32 於 2008-12-6 04:31 PM 發表 查看引用來源

所以我差D連厠所都唔去:smile_30:
頂唔住當然要去啦...

引用:
原帖由 劍俠三少爺 於 2008-12-6 04:35 PM 發表 查看引用來源

哦...唔係佢本人....:') :')

點解你咁肯定既...唔通佢係你隔離...:smile_47:
-------------------------------------------------------------------
哈哈....算你都有d 想像力...!!! 唔錯......

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-6 04:36 PM 發表 查看引用來源

-------------------------------------------------------------------
哈哈....算你都有d 想像力...!!! 唔錯......
都係跟 c 兄學野者....

引用:
原帖由 劍俠三少爺 於 2008-12-6 04:38 PM 發表 查看引用來源

都係跟 c 兄學野者....
--------------------------------------------------
幾時得閑....一齊去學野...!

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-6 04:48 PM 發表 查看引用來源

--------------------------------------------------
幾時得閑....一齊去學野...!
實有機會...:smile_38:

話時話...上海妹....潛左水...:smile_38:

edenangela
邊個揸機映
映得麻麻
自拍?唔掂
下次搵我幫你
foc包你滿意

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆