上一頁下一頁
發新話題

食早餐 (秋郊遊記三集)

收藏  |  訂閱
274  36.3k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-6 10:01 AM 發表 查看引用來源

冇法啦,未問到人邊度可以放sexy相既link
就算有都係upload上去冇得edit返既
張張靚相,冇大損失。

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-6 10:01 AM 發表

冇法啦,未問到人邊度可以放sexy相既link
就算有都係upload上去冇得edit返既
EdenAngela~:smile_38: 早晨呀:smile_35:

今朝又係咪腸仔+豆漿做早餐呀

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-6 09:21 AM 發表 查看引用來源

唔會咁岩既,如果有人睇住,我地一早知道,點走都走唔到

有d一睇就知係假,似咸古,冇心機睇落去啦
有個故仔講42"腿人事部OL,咁岩前一晚我好早返屋企食飯睇>>>
ha...我都係講下o者...

無人會想你分享秋郊遊記四集-偷渡客

不過你一個人行山時有沒唸過自己會受襲呢?

引用:
原帖由 roronoa 於 2008-12-7 02:00 AM 發表 查看引用來源

ha...我都係講下o者...

無人會想你分享秋郊遊記四集-偷渡客

不過你一個人行山時有沒唸過自己會受襲呢?
唔會咁岩既
連呢次都係見過佢地3次,有冇第4次都未知
我一個人通常都係跑d多人行既山徑,係上到上面先少d人但冇咁多偷渡客既

EDEN~~

咁係唔係你冇固定 BF GA?

引用:
原帖由 KAZAF1984 於 2008-12-7 02:09 AM 發表 查看引用來源
EDEN~~

咁係唔係你冇固定 BF GA?
講左好多次話冇,唔係都唔可以同咁多男人係一齊啦

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-7 02:13 AM 發表 查看引用來源

講左好多次話冇,唔係都唔可以同咁多男人係一齊啦
都唔係GA~~~ 有都得GA~~~

就係知妳有咁多 SP....唔知其中有冇真命天子....所以問下....:smile_13:

你都幾鍾意運動架喎...
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-7 02:08 AM 發表 查看引用來源

唔會咁岩既
連呢次都係見過佢地3次,有冇第4次都未知
我一個人通常都係跑d多人行既山徑,係上到上面先少d人但冇咁多偷渡客既

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-6 09:21 AM 發表 查看引用來源

唔會咁岩既,如果有人睇住,我地一早知道,點走都走唔到

有d一睇就知係假,似咸古,冇心機睇落去啦
有個故仔講42"腿人事部OL,咁岩前一晚我好早返屋企食飯睇>>>
:smile_30: :smile_30: 見工都有野食,真係勁!!:smile_30:
:smile_42: :smile_42:  睇完電視,再加D想像力.....高:smile_42:

禮拜六,冇去happy呀??

引用:
原帖由 ZONEONE 於 2008-12-7 02:41 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: 見工都有野食,真係勁!!:smile_30:
:smile_42: :smile_42:  睇完電視,再加D想像力.....高:smile_42:

禮拜六,冇去happy呀??
去完返黎啦,太凍啦
引用:
原帖由 hughug 於 2008-12-7 02:34 AM 發表 查看引用來源
你都幾鍾意運動架喎...
女人唔keep好似走樣架,點都要做適量運動至得既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆