上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【72】

收藏  |  訂閱
736  6.6k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-5 03:20 PM 發表
有長足進步................向前講進一大步 繼續..................再霖佢.......溶佢
0甘我又0吾会去造埋個D
突激検査個D衰野既:smile_34:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-5 04:26 PM 發表 查看引用來源
啲人一來就走.............我就好心次次招呼佢............呢頭招呼,呢頭佢就閃
一日幾勻..........好煩 .....唔理佢又唔好

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-5 03:33 PM 發表
鄉下地方...........屎坑上面大便.............一舊野一出來就閃落去
我好記得我香下個個屎坑系0向魚唐上面
一落個下面就BABA声

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-11-5 04:26 PM 發表 查看引用來源
同去合2為1 Y麻
呢啲就叫要生要死啦

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-11-5 04:28 PM 發表 查看引用來源
0甘我又0吾会去造埋個D
突激検査個D衰野既:smile_34:
叫你加重幾分肉緊

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-5 03:34 PM 發表
由當事人去決定
老臭蟹:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-11-5 04:29 PM 發表 查看引用來源
我好記得我香下個個屎坑系0向魚唐上面
一落個下面就BABA声
你有無睇清楚呀............係唔係一閃而下呀 物理學叫自由落體

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-11-5 04:30 PM 發表 查看引用來源
老臭蟹:smile_34: :smile_34:
哈哈哈哈哈....................

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-5 04:26 PM 發表 查看引用來源
啲人一來就走.............我就好心次次招呼佢............呢頭招呼,呢頭佢就閃
返ing 工, 無計啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-5 04:28 PM 發表
一日幾勻..........好煩 .....唔理佢又唔好
0華
老大
衣家0甘講0牙
0吾想下個陣成日要温D古人出黎既日子既
入1入都系客Y:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆