上一頁下一頁
發新話題

[財財] 大除夕PARTY! HAPPY NEW YEAR 2009 (VOL. 3)

收藏  |  訂閱
752  6.4k

回覆 1# 的帖子

:smile_04: 唔去都支持一吓...支持!!!...祝舉辦成功...記得影相呀...返嚟記得出報告...

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2008-10-28 01:25 AM 發表 查看引用來源
:smile_04: 唔去都支持一吓...支持!!!...祝舉辦成功...記得影相呀...返嚟記得出報告...
多謝支持!

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-27 11:25 PM 發表 查看引用來源

我什麼都不知道! 明的話   
佢........好有可能係學江青概

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-10-27 11:34 PM 發表 查看引用來源

有氣勢似足日本AV男優D名....:smile_47:  
我係一個好愛國概人

我唔會扮架仔

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-27 11:56 PM 發表 查看引用來源

不如你都叫做陰DD!
陰d陰d........會唔會好d呢

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2008-10-28 01:25 AM 發表 查看引用來源
師兄........你好似無第二句咁概

原來呢度就係傳說中既新手樂園﹐
甘多位新手多多指教。。。:smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 ko5066 於 2008-10-27 09:16 PM 發表 查看引用來源

見到你想報名咪過黎睇下有冇得呃囉:smile_40: :smile_40:
好厲害啊﹐呢度有金會員照住架﹐
多多關照我地D新人啊.....!!!

好厲害啊﹐點解呢度D新人都甘高分既﹐
唔知點先可以有多d分呢....????:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-10-27 11:34 PM 發表 查看引用來源

有氣勢似足日本AV男優D名....:smile_47:  
連銀星會員都黎呢度吹水既﹐
呢個臀一定好好玩定啦....???? :smile_41: :smile_41: :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆