上一頁下一頁
發新話題

徵.. 男性朋友

收藏  |  訂閱
669  8.2k

引用:
原帖由 talktall 於 2008-10-25 03:06 發表 查看引用來源

鍾意到暈:smile_30::smile_30:
咁又唔駛鍾意到暈咁大件事.. 暈左無人陪我傾偈.. 唔係幾好喎..

引用:
原帖由 TT_Audi 於 2008-10-25 03:10 發表 查看引用來源

咁我又無咁慘.. 12點...

我最夜試過九點幾囉...

試過成個星期都遲過八點先走囉... :smile_42:
:smile_13: 你都好 d 一星期五日 ... ...

引用:
原帖由 TT_Audi 於 2008-10-25 03:11 AM 發表 查看引用來源

咩一樣呀? :smile_38:

夜左.. 個腦轉得好慢... :smile_27:
未自我介紹
我叫 tt :smile_46:

引用:
原帖由 TT_Audi 於 2008-10-25 03:11 發表 查看引用來源

咩一樣呀? :smile_38:

夜左.. 個腦轉得好慢... :smile_27:
:smile_34: 又話自己係夜鬼 ~~

引用:
原帖由 arlotin 於 2008-10-25 03:06 發表 查看引用來源
:smile_27: 你個個朋友仔都1號0既 ~ 咁其他去晒邊呀 ?
我叫你朋友仔1號...

咁佢都可以叫我朋友仔1號架嘛..

其實叫咩都無所謂.. 不過我見佢一見到tt.. 個樣變成咁..

有d嚇親我嘛...

叫tt會有兩個人應:smile_30:

入黎支持下你

引用:
原帖由 TT_Audi 於 2008-10-25 03:13 AM 發表 查看引用來源

我叫你朋友仔1號...

咁佢都可以叫我朋友仔1號架嘛..

其實叫咩都無所謂.. 不過我見佢一見到tt.. 個樣變成咁..

有d嚇親我嘛...
我比妳嚇親至真,

引用:
原帖由 arlotin 於 2008-10-25 03:08 發表 查看引用來源
so good ~ i like it ~~
返工咩都唔玩得 ~ 仲嚴過返學 ~ :smile_39:
好呀.. 咁你以後就係我既 "朋友仔1號" 啦...

吓? 咁咪好慘.. msn果d都唔得呀?

咁d時間點過呀? :smile_27:

引用:
原帖由 bulluck 於 2008-10-25 03:13 AM 發表 查看引用來源
叫tt會有兩個人應:smile_30:
系,,,,咩樹~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆