上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【49】

收藏  |  訂閱
736  3.7k

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-6 01:04 PM 發表
唔係。。 係精神上 support 下個朋友嗻。。  距 6.2 坐到而家啦。。
下??我都坐緊BOR
我要銭得架Lar
0吾使同我托市

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-6 01:06 PM 發表 查看引用來源

我,,,,,,,,,,,,,,,,,也請你吃麥記,,,,,,,,,,ok的,
咁有人請食..............虛不受補都要捨命陪啦................死就死啦

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-6 01:07 PM 發表 查看引用來源

哈哈,笑死了,總之是女人,ok:smile_30:
啱...............總之唔係男人

:smile_45: mut 你咁架。。 話時話, 你坐緊邊隻啊? :smile_41:
引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-6 01:10 PM 發表 查看引用來源下??我都坐緊BOR我要銭得架Lar0吾使同我托市

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-6 01:08 PM 發表 查看引用來源
好心李就0吾好食埋衣D無胃野Lar
 味精重、防腐剂重、無様好
0吾食好過Lar
唔食餓死 一陣再食過第二樣

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-6 01:11 PM 發表
:smile_45: mut 你咁架。。 話時話, 你坐緊邊隻啊? :smile_41:
855、2823:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-6 01:10 PM 發表 查看引用來源
咁有人請食..............虛不受補都要捨命陪啦................死就死啦
不用死,有鬼馬蓉兒在,一定全daddy吃得開心又放心:smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-6 01:12 PM 發表
唔食餓死 一陣再食過第二樣
食個面包都仲好過去:smile_22:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-6 01:11 PM 發表 查看引用來源
狢...............總之唔係男人
你其實真人好斯文,得把口騙人.daddy是正人君子

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-6 01:13 PM 發表

不用死,有鬼馬蓉兒在,一定全daddy吃得開心又放心:smile_30:
叫去望住我地食未無事LOR
比個白飯、一Dish菜去未得LOR
加少々鮑汁比去又点話Y

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆