上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情(我和我的女助手)~PART3-Update03July2008-22:53 (Last Update)

收藏  |  訂閱
636  59.0k

BB好囉播 ! 再玩就要做天光架啦 !
引用:
原帖由 jessiensam2008 於 2008-6-26 22:30 發表
唔好醒,唔好醒,唔好醒呀 ! :smile_38:

回覆 111# 的帖子

SAM哥真係sweet,令我好想同愛人去曬下月光,睇下流星添.....

haha...比bb休息下啦

Thank you for sharing

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-6-26 02:58 PM 發表
sam 哥

傻BB答我 : 鬼做你個SAM嫂呀......
我話 : 你唔做呀 ? 算啦,我是但搵個囉......
傻BB答我 : 唔得 ! 我要做返......我要到時......童話式,我要做小公主......

呢part笑死左:smile_30:  ...
……

你睇完就笑死咗,

我睇完就眼淚’her her’ 聲係咁流……

差唔多兩年前我都有一個小公主係眼前,好努力咁追呀追……

依家,小公主已經離我遠去……

回覆 115# 的帖子

唔好再傷心啦... 女死女還在呀!

軍曹哥,藍星好多女架 ! :smile_35:
引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2008-6-26 23:50 發表

唉……

你睇完就笑死咗,

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2008-6-26 11:50 PM 發表

唉……

你睇完就笑死鰦,

Don't worry 軍曹哥, you can find the Ms. Right later. add oil.

MORNING MR. & MRS. SAM.....& EVERYBODY

早晨 ! :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆