上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  139.5k

not bad not bad, need to add to fav sim

好故事,繼續努力,一定繼續追

Update 17 May 2008

琴晚原本同埋老板一齊去見客,但係臨時唔見左老板 ...... !
後尾知道佢閃左去大陸蒲......有正經野唔做,淨係識玩......我就黎比呢個老板激死啦......!

老板唔係度,為有搵GF幫手頂啦,因為琴晚見果個客係一個酒鬼黎既......仲係飲中式白酒果隻 !
原本希望GF係度,當我醉左果時,佢可以服侍我,點知佢醉得快過我......
最後都係由我的左佢番屋企,幫佢換晒D乾淨衫/同埋清潔......成晚陪係佢身邊,陪佢訓......因為佢真係爛醉如泥果隻 !
今朝早佢訓醒,話妹妹好痕,就禁就除左我條西裝褲......拔出我小弟弟吹左一陣,就坐左上我度UN......
後尾沖涼果陣......
我問佢 : 做乜飲禁多,仲學人幫我頂酒
佢話 : 你個心有事吖嗎,唔想你飲禁多囉......,你以前都幫我頂得多啦 !
我無出聲,但個心好甜 !
*** 傻妹,飲酒好閒事咋 ! 以後就算個天跌落黎我都會幫你頂架 ***

跟住我地再係浴室做多左一次 !
我後尾同佢講 : 叫佢今日唔駛返工,係屋企休息下 !

*** 我呢個GF助手又做錯野,依家要趕上大陸補鑊......!***

期待劇情發展:smile_38:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-16 09:35 AM 發表
前言 - 為左令一個朋友返黎容易搵到我地,所以我才用"同事姐弟戀"黎開POST,敬請各界見諒 !

我和我的女助手( 真人真事,近幾日發生 )

我呢個女助手,其實都幫我做野有幾年時間。
表現平平,但係外表不錯, ...
吹水多喎老友:smile_42:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-17 02:39 PM 發表

琴晚原本同埋老板一齊去見客,但係臨時唔見左老板 ...... !
後尾知道佢閃左去大陸蒲......有正經野唔做,淨係識玩......我就黎比呢個老板激死啦......!
老板唔係度,為有搵GF幫手頂啦,因為 ...
祝你好運

回覆 113# 的帖子

你成日要幫人補鑊都唔係辦法……:smile_29:

又做錯野-3-
ni個女朋友真系吾話得~

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-17 02:39 PM 發表

老板唔係度,為有搵GF幫手頂啦,因為 ...
佢幫你頂酒,你咪用細佬頂返佢.........
好公平.........:smile_38:

叫你gf咪做啦. 成日做錯嘢.

你養佢咪得law.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆