上一頁下一頁
發新話題

遇到過唔錯嘅 按摩揼骨

收藏  |  訂閱
242  42.8k

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2024-7-10 16:14 發表 查看引用來源
椰子油 話 今個月要陪佢個仔所以休息
椰子油啱啱覆咗我WeChat話呢排冇開,我叫咗佢一開番就通知我。

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2024-7-10 22:26 發表 查看引用來源

本來攞咗資料都冇咁快去試既,一來佢呢排肯定多booking二來啲時間排到密麻麻變咗有啲趕鐘,咁所以唸住過多幾個禮拜先去試,點知搵返啲舊人唔係電話唔通就冇人聽一係又唔啱時間,突然靈光一閃醒起電磁兄俾咗料我咁我又試下問 ...
爪龍筋....................正喎

按摩 + 爪龍筋 加埋有幾多分鐘 ?

好想試爪龍筋, CHING 可提供聯絡嗎 ?

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2024-7-3 22:06 發表 查看引用來源
本應約咗姊妹花 按正骨. 點知 去到話要等差不多45分鐘. 谷鬼氣走人. 因為那天是假期 好多休息. 畀我行到後面 其中一條街盲摸摸裝上去諗住乜都好試下. 初頭 睇格局以為是一樓一. 因為他隔離兩間房好似是做一樓一廣告 ...
CHING 可提供聯絡嗎 ?

師兄麻煩PM聯絡方法

麻煩師兄PM資料,謝謝

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2024-7-3 22:06 發表 查看引用來源
本應約咗姊妹花 按正骨. 點知 去到話要等差不多45分鐘. 谷鬼氣走人. 因為那天是假期 好多休息. 畀我行到後面 其中一條街盲摸摸裝上去諗住乜都好試下. 初頭 睇格局以為是一樓一. 因為他隔離兩間房好似是做一樓一廣告 ...

DAVIDCHAN8688 今天剛去完按根骶,問返家姐之前有個客人在假期當天去佢哋度,話要等45分鐘,家姐話從冇此事,話呢幾個月冇Walk in客去幫襯,全部都係預約才去,未試過要客人等45分鐘,如果上一個客人遲到超過10分鐘,佢哋都會通知客人會遲10分鐘以上,可以在房間或大廳等等

七年以來從未要求過客人要等45分鐘,所以未理解過佢哋嘅運作,請不要抹黑佢哋

可否pm地址及联络方式,谢!

引用:
原帖由 hk77 於 2024-7-13 16:34 發表 查看引用來源

轉貼
DAVIDCHAN8688 今天剛去完按根骶,問返家姐之前有個客人在假期當天去佢哋度,話要等45分鐘,家姐話從冇此事,話呢幾個月冇Walk in客去幫襯,全部都係預約才去,未試過要客人等45分鐘,如果上一個客人遲到超過10分鐘,佢哋都會 ...
我唔係抹黑 你估我未去過咩經常要等啦. 少少嘢就撲出嚟. 你估我係你呀. 開兩條帖. 講埋同一樣訊息. 睇見都討厭. 我唔會喺你嗰邊回應. 費事你彈上 來又幫你們做廣告. 上大陸前又話要去按下大陸返落嚟又話要去按下睇見都好好笑. 成日喺度自問自答 睇見都覺得煩加討厭. 我從來係冇利益關係只不過 覺得幾好所以才在這裏推介給大家師兄. 你呢個hk77 又係第三個分身. 講返姊妹 兩人以前在豉油街年代至到現在咁多年嚟我都有幫襯. 包括 外援(阿梅). 咪睇見少少嘢就成隻狗咁撲出嚟啦. 我呢條帖 講一次就算㗎喇.全部都係所有師兄 私底下 下pm我.我亦都 唔會 再重複又重複推介. 又或者師兄們試完覺得好嘅可以 講下唔好嘅亦都可以講下.完了

回覆 118# 超力電磁俠 的帖子

佢嗰兩個貼沉沉下又會遊返上嚟!😁😂🤭

引用:
原帖由 bononowitzki 於 2024-7-13 19:41 發表 查看引用來源
佢嗰兩個貼沉沉下又會遊返上嚟!😁😂🤭
係呀 啱啱按完筋底又要喺呢度話畀人聽. 你問下有冇人想知先啦.成日喺度自問自答

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆