上一頁下一頁
發新話題

就當所有痛楚 成長的經過 (限時福利在#648)

收藏  |  訂閱
1.4k  64.9k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-3 04:36 PM 發表 查看引用來源

唔好咁固執啦:smile_30:
我清楚知道自己好硬頸:smile_15:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-4-3 06:52 PM 發表 查看引用來源

有幾痴呀:fst_006:
唔知喎, 其實我比男朋友既自由度都算幾大(放任打機, 賭乜賭物, 出去飲酒講粗口):smile_44:
不過無安全感既寶寶梗係會痴身D, 多野講D, WHATSAPP多D架啦:smile_35:

引用:
原帖由 山頂既朋友~~~ 於 2017-4-3 08:12 PM 發表 查看引用來源

信任要慢慢建立既。。。痴身痴成點先?
信任都唔係咁易建立, 況且建立之後 好易被摧毀:smile_44::smile_39:

引用:
原帖由 hc8760 於 2017-4-3 11:30 PM 發表 查看引用來源

唔係,係睇你自己個心幾時ready好重新出發,你要知留戀都冇用,冇得返轉頭
READY左架啦, 未有人出現呀嘛:smile_38:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-4-4 12:17 AM 發表 查看引用來源

唔知喎, 其實我比男朋友既自由度都算幾大(放任打機, 賭乜賭物, 出去飲酒講粗口):smile_44:
不過無安全感既寶寶梗係會痴身D, 多野講D, WHATSAPP多D架啦:smile_35:
咁唔算痴身呀:fst_002:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-4-3 01:01 PM 發表 查看引用來源

好睇,其實佢唱live好好聽
係TBB搞衰佢o者
佢唱歌都算係咁

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-4-4 12:18 AM 發表 查看引用來源

你都鐘意另一半多啲搵你嫁?我都係,冇咩安全感

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-4-4 12:18 AM 發表 查看引用來源

咁你想要d咩人先

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-4-4 12:39 AM 發表 查看引用來源

咁唔算痴身呀:fst_002:
唔係個個咁諗架嘛:smile_38:

引用:
原帖由 kaka01 於 2017-4-4 12:50 AM 發表 查看引用來源

係TBB搞衰佢o者
佢唱歌都算係咁
其實佢D劇都好好睇:smile_40:
唱歌又OK 佢係大陸好紅架:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆