上一頁下一頁
發新話題

老公的癖好 [請你地入來摷我.....的update]

收藏  |  訂閱
1.1k  595.0k

hey spicy~~wanna know more of your background wor...makes you story more attractive...e.g. what kind of OL u are.....which area is ur office....need to meet client? like wear C...high heels?

nice to meet you btw...i seldom follow every pages of a post..but i did on this one..hahaha~~btw...if you don't know what to show...show us your legs pls~~

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-10-28 10:50 AM 發表 查看引用來源
等阿姨都分享下, 希望各位唔好介意我唔知醜!!

其實好耐前, 個哀老成日要我唔戴bra出街[他睇得咸片多]
因為我在家一向唔戴, 好多時洛街買D野或去公園行下, 佢都會話: [唔好戴la! 出去行下 'ji ma']

佢仲要揀D好 ...
玩得開心玩得投入就是
男人不壞女人不愛
女人不壞男人怎會愛
某情況下要扮下壞女人
大家咪多些情趣囉,好事呀!

引用:
原帖由 fa姐姐 於 2013-10-29 11:43 AM 發表 查看引用來源

玩得開心玩得投入就是
男人不壞女人不愛
女人不壞男人怎會愛
某情況下要扮下壞女人
fa 姐 你又有乜壞野呀? :smile_13:

引用:
原帖由 ARMAGEDDON1 於 29/10/2013 11:37 AM 發表 查看引用來源
hey spicy~~wanna know more of your background wor...makes you story more attractive...e.g. what kind of OL u are.....which area is ur office....need to meet client? like wear C...high heels?

nice  ...
唔話你知,等你心CC :smile_o13:

引用:
原帖由 fa姐姐 於 29/10/2013 11:43 AM 發表 查看引用來源

玩得開心玩得投入就是
男人不壞女人不愛
女人不壞男人怎會愛
某情況下要扮下壞女人

完全同意:smile_o12:

熟婦幾時會再UPDATE:smile_47:

引用:
原帖由 fa姐姐 於 2013-10-29 11:43 AM 發表 查看引用來源

玩得開心玩得投入就是
男人不壞女人不愛
女人不壞男人怎會愛
某情況下要扮下壞女人

fa姐 你最近有無咩新野呀?

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-10-29 11:51 AM 發表 查看引用來源

唔話你知,等你心CC :smile_o13:
我一早都已經對你心CC

大大力支持下先~ 好好睇~好吸引

室寫得好好, 等我俾下COMMENT:-
我覺得你同你老公都好識ENJOY SEX, 好有情趣, 性愛原本應該要好似你地咁識ENJOY
我知你吾係18/22 , 生過小朋友身體一定有轉變, 但, 吾好介意自己, 俾D 信心, 好多熟女仲好CHARMING! 我信你係呢type
我個人意見, 你應該不斷試新野, 人生沒幾多個十年玩, 不過, 最緊要玩得安全, 不過我信你老公會鍚住你來玩, 有D 大膽想法, PLAN 下可行性, 做好D , 有心玩一樣玩到~
加油~ 支持你~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆