上一頁下一頁
發新話題

小肥豬的性趣篇II~紫色誘惑玩具篇(UPDATE:P.1617有圖有文>3<)

收藏  |  訂閱
321  49.6k

引用:
原帖由 PARKCENTRALFANS 於 2011-1-10 06:00 PM 發表 查看引用來源
MISS小肥豬 , 妳幾時黎我度呀!!!
你出左post咩....去邊度???:smile_o10:

唉....心情極度低落 :smile_24: :smile_24:
男人係咪真係唔會知女人想點架:') :')

你新個幅頭像好正,好有壓迫感:smile_47:

睇吓乜嘢啦!男人好多時都唔太知女人諗乜,氹又唔知點氹架!
要你畫出腸至明架!
引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 10/1/2011 07:19 PM 發表 查看引用來源
唉....心情極度低落 :smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2011-1-10 07:19 PM 發表 查看引用來源
妹唔好喊.....:smile_o09:

姐姐鍚返....我同你去散心

你想唱k?睇戲?食飯?定推油?

我搵人請你!!!:smile_o01: 黎有無人報名!!!

今個星期六:smile_o10:

引用:
原帖由 steven0322 於 2011-1-10 07:48 PM 發表 查看引用來源
睇吓乜嘢啦!男人好多時都唔太知女人諗乜,氹又唔知點氹架!
要你畫出腸至明架!

講明左.....我都明你地男人做野辛苦...唉.......
但係真係唔係要一星期得5,6,日先見得架.....
平日就唔見得....如果有時5,6,日屋企有事又唔見得....
搞得黎呀.....2個幾星期唔洗見......
雖然我有朋友仔陪我去街....但係朋友係代替唔到男朋友架嘛....
代替到就唔會有戀愛....唔會有婚姻啦:'):')

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2011-1-10 08:22 PM 發表 查看引用來源

講明左.....我都明你地男人做野辛苦...唉.......
平日就唔見得....如果有時5,6,日屋企有事又唔見得....
雖然我有朋友仔陪我 ...
乖.......姐姐鍚返:smile_o09:

算啦...你好好啦56日

我條死佬以前星期日先見

仲要去佢屋企攪野咋...街都唔出...又唔接又唔送...

你已經比我好...有時諗嫁比佢做咩:smile_o08:

難道我是:smile_o14: 人肉吹氣公仔:smile_o03:

都話認得妳架啦...入黎..say..但.hi.:smile_38:

引用:
原帖由 大興雄 於 2011-1-10 08:56 PM 發表 查看引用來源
都話認得妳架啦...入黎..say..但.hi.:smile_38:
E 係喎...你條海參入黎探我啦:smile_o05:

抵:smile_o09:

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2011-1-10 08:22 PM 發表 查看引用來源

雖然我有朋友仔陪我 ...
本身返工係好晏先放?
唔係ge都可以等佢放工食dinner喇~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆