上一頁下一頁
發新話題

尋晚同d姊妹兄弟團出去飲野........咁就出左事....**** UPDATED P.5 #72*****

收藏  |  訂閱
177  41.8k

引用:
原帖由 美人 於 2009-7-30 02:22 PM 發表 查看引用來源

算啦..

算啦..
你講完我都係唔明O既...我理解能力比較底..:smile_o08:
不過..溫馨提示..唔好出去啦...比佢地感覺就係...原來你飲醉酒唔介意玩...
陣間又整醉你多一次就唔係咁好啦...我地依D人只係講下... ...
防人之心不可無吖樓主!事事小心:smile_38:

引用:
原帖由 美人 於 2009-7-30 02:22 PM 發表 查看引用來源

算啦..

算啦..
你講完我都係唔明O既...我理解能力比較底..:smile_o08:
不過..溫馨提示..唔好出去啦...比佢地感覺就係...原來你飲醉酒唔介意玩...
陣間又整醉你多一次就唔係咁好啦...我地依D人只係講下... ...
唔會嫁丫, 始終都係朋友既FRD,唔想搞到D關係太複雜,不過我相信果次大家都係0係酒精影響下先會咁,平時大家都係CC文文的,我自己都冇唸過會發生呢D事0係我身上。不過遲下大家要出黎睇相,我唸同佢地見面時宦係一大班人(所有兄弟姊妹加埋新人)食飯會好D。

引用:
原帖由 sweetbabie 於 2009-7-30 02:13 PM 發表 查看引用來源

我唸冇瓜,始終都係朋友既朋友,應該唔會咁衰瓜....
所以更加要把握時機了解一下:smile_35:

小心 d 啦

引用:
原帖由 sweetbabie 於 2009-7-30 02:38 PM 發表 查看引用來源

唔會嫁丫, 始終都係朋友既FRD,唔想搞到D關係太複雜,不過我相信果次大家都係0係酒精影響下先會咁,平時大家都係CC文文的,我自己都冇唸過會發生呢D事0係我身上。不過遲下大家要出黎睇相,我唸同佢地見面時宦係一 ...
放長雙眼睇啦

我睇佢地一次得米, 就唔會就咁收手
:smile_o10:

take care, hope yo can relief and recover soon

原來係有男友

引用:
原帖由 sweetbabie 於 2009-7-30 12:28 PM 發表 查看引用來源
UPDATED:
尋晚其中一位兄弟打比我,初初傾電話時大家都好尷尬,講開飲醉酒佢先提返起件事,問我mind 唔mind,以後仲做唔做到frd 果d野,我答佢唔mind,過左去就算。講開先知原來我唔止同2個兄弟搞左,原來係3個兄弟 ...
下次出嚟都一定會有事發生:smile_o10:

你下次出到去o既...就唔好飲酒啦...
佢地叫得你飲酒..你就自己預計下有咩樹..
將會再次發生係你身上...但係你真係信佢地o既.....
ok  fine... up to u.....
不過..............
好姊妹都有得出賣啦...朋友o既朋友wor....
係就唔會一次過3個上你啦...

引用:
原帖由 sweetbabie 於 2009-7-30 12:28 發表 查看引用來源
UPDATED:
尋晚其中一位兄弟打比我,初初傾電話時大家都好尷尬,講開飲醉酒佢先提返起件事,問我mind 唔mind,以後仲做唔做到frd 果d野,我答佢唔mind,過左去就算。講開先知原來我唔止同2個兄弟搞左,原來係3個兄弟 ...
即係條友想keep住食你都知架啦.. 你想keep又扮哂忐忑.. :smile_45:
引用:
原帖由 sweetbabie 於 2009-7-30 14:38 發表 查看引用來源

唔會嫁丫, 始終都係朋友既FRD,唔想搞到D關係太複雜,不過我相信果次大家都係0係酒精影響下先會咁,平時大家都係CC文文的,我自己都冇唸過會發生呢D事0係我身上。不過遲下大家要出黎睇相,我唸同佢地見面時宦係一 ...
雖然你飲醉..但係你比 3 個麻甩佬 輪左.. d 意識仲係咁簿弱既..

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-7-30 03:48 PM 發表 查看引用來源

即係條友想keep住食你都知架啦.. 你想keep又扮哂忐忑.. :smile_45:

雖然你飲醉..但係你比 3 個麻甩佬 輪左.. d 意識仲係咁簿弱既..
咁難得...
半推半就....
玩一劑多 P ~~

最唔抵係

:smile_44:
唔清醒
斷左片

引用:
原帖由 sweetbabie 於 2009-7-30 02:38 PM 發表 查看引用來源

如果你enjoy的話,只要做足安全,玩下又何妨

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆