上一頁下一頁
發新話題

我太太成日唔同我行房,好X火,大家入黎評下理!

收藏  |  訂閱
361  16.1k

:smile_o04: 酵樓主假使去滾 ,,冇人會理 ,,,,但硬 作個 大理由 :smile_o02: , 想人認同 . 正 蠢蛋 .:smile_o03:

仆仆街啦你
你老婆大緊肚你仲搞
仲有佢之前小產過佢唔想同你扑野都係唔想個bb有咩影響到姐~!!!
為左個細路你扑少幾個月
呢幾個月儲埋儲埋同你老婆生完bb之後玩反鋪勁既仲好啦
火乜撚野啊~ 體諒下你老婆啦~
佢係你"老婆"唔係雞啊~!!!

引用:
原帖由 健身教練 於 2009-7-9 08:21 PM 發表 查看引用來源
冇野講啦
一食完飯返黎俾人亂插一通
眼冤,冇眼睇
講錯野比人插正常丫~!!!
事實gun本就係你有問題
你抵比人插架啵~
做你老婆我只為佢感到失落
你不單止唔體諒你老婆大住肚有幾辛苦~
有時間都唔陪下佢
反而係度開post 怨佢又唔比你插又唔幫你含~
咩男人黎架~!?

體諒下你老婆啦:smile_38:

不過你老婆又係爭唔落
我老婆大梗肚果陣一樣幫我含,一樣俾我插:smile_30:

引用:
原帖由 健身教練 於 2009-7-9 08:21 PM 發表 查看引用來源冇野講啦一食完飯返黎俾人亂插一通眼冤,冇眼睇
你覺得自己無錯??你有無體諒下你老婆大肚既辛苦??你係男人唔係??你覺得噤辛苦咪應該唔好攪大你老婆個肚囉

引用:
原帖由 健身教練 於 9-7-2009 20:21 發表 查看引用來源
冇野講啦
眼冤,冇眼睇
你老婆都唔體諒下你既
咁樣樓主你應該去叫雞 去出下d火
你應該係谷得耐得滯個腦傻撚左:smile_15:

引用:
原帖由 健身教練 於 9/7/2009 20:21 發表 查看引用來源
冇野講啦
眼冤,冇眼睇
係你自己先覺得係囉~:smile_45: :smile_45:

評乜9野理呀?
你都識講啦...個老婆之前作小產, 陀住個B 既心理壓力好大架, 咁辛苦, 你都唔體諒下, 我真係好同情你老婆
亦都好同情你, 咁撚大個人腦筍都未撚生埋

引用:
原帖由 娛樂大使 於 2009-7-9 08:51 PM 發表 查看引用來源
不過你老婆又係爭唔落
我老婆大梗肚果陣一樣幫我含,一樣俾我插:smile_30:
而家唔係尼個問題..........
係佢出個post黎埋怨佢老婆既問題囉:smile_27: :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆