上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1652, Picture #1657, #1659)

收藏  |  訂閱
1.7k  524.2k

引用:
原帖由 88yes 於 2024-7-28 17:12 發表 查看引用來源
女女開房都幾吸引
嗰種視覺上衝激非常利害

引用:
原帖由 你幫我改埋佢 於 2024-7-28 13:25 發表 查看引用來源
支持師兄,你寫得好正
謝謝🙏🙏🙏

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-28 13:36 發表 查看引用來源
估唔到仲有女同劇情!😬
大佬,2003年前發生嘅事,仲有好多你估唔到。🤣🤣🤣

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-29 08:27 發表 查看引用來源

咁等你update啦!😬

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-29 08:25 發表 查看引用來源

唔止。。。😁😁😁
咁應該之後加入埋!😬

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-29 08:27 發表 查看引用來源

老老實實 同條拍拖 中間食過幾多條女?

「我哋各自入去自己間房。我首先打電話返屋企話去F度過夜,結果又俾人阿爸鬧鬼!然後我再call Vincent,佢以為我又同男人過夜!我估聽日話佢知我係同Florence過夜,再講埋情節佢知,佢可能分分鐘會心臟病發!」
我屌!!!😑😑😑😑😑😑
「我啱啱收線,已經聽到有人敲門,我即刻去開門,企係我面前已經係Florence。佢一入度嚟就問點解男人同男人,女人同女人開房要開多一間?其實我真係唔知。Florence話佢已經call咗老公話今晚唔返屋企,同我喺酒店過夜。我當時真係俾佢嚇親!佢居然直接話俾佢老公知,佢今晚一夜情嘅對象居然係個女人!佢反而問我有乜所謂?反正聽日返到屋企都要原原本本話俾佢知啦!我諗吓。。。又啱喎。我聽日咪又係要話俾Vincent知!Florence話今日剩係沖涼都沖到甩皮。不過,我哋都係照樣除衫然後一齊去沖涼。其實我哋入到個shower房,已經忘記咗沖涼!開咗水我哋已經攬住身貼身互鍚。可能因為Florence下面冇人男條嘢,我同佢身體係完全冇阻隔咁貼住,佢對胸同我對胸真頭係逼到爆咁黐埋一齊!莫講話如果男人見到,我自己當時見到都興奮到個心亂咁跳!我哋一路淋住熱水一路鍚,完全唔想停。我隻手伸去摸Florence對胸。佢對波好柔軟,但又好「脹」,好似個用肉做嘅氣球咁、又軟熟但又彈手!我摸到真頭唔捨得停手!如果喺Vincent宜家喺度摸,我諗掂都唔駛掂佢,佢應該馬上射!」
我屌。。。點解又要搵我做比較?😡😡😡
「Florence都一樣,雙手不停揸我個pat pat,仲由我pat pat 隙撩隻手指去我前面摸我粒豆豆。我問佢妳係咪又想攪到我震?佢問我乜我好容易震咩?我話係。佢話佢自己攪自己就好容易「去」。但同老公攪佢就永遠無感覺。我於是伸隻手指去捽佢下個面,個衰婆又即刻好大聲呻吟!我問佢有冇咁誇張?佢話我一掂佢佢就興奮,忍唔住嗌。於是我叫佢劈開少少大脾,等我容易啲摸佢粒豆。Florence下面比較瘦,佢大少陰唇就反而比較厚,我要用另外兩隻手指先劈開嗰兩塊陰唇至摸到佢粒豆,但佢粒豆好大粒,而且當時已經硬晒,我知道佢應該好興奮。我一路輕輕捽,Florence就嗌到拆天咁,夠晒誇張!好快Florence就攬得我好實,又不停咁嗌我個名Athena。。。Athena。。。Athena。。。跟住佢就突然打咗幾個冷震,然後成日個人冇晒力軟晒。佢話好耐未試過咁舒服!然後個儍婆又學我咁去捽我粒陰核,佢仲不停咁錫我同錬我乳頭!咁刺激我都無可能忍得住啦。好快我都震震!」
我真係好難想像水姐同Athena一路沖涼一路互相慰籍對方嘅畫面,實在太。。。「意料之外」!
「沖完涼我同Florence就拖住手一齊行返入房,我哋坐咗喺床邊互鍚互摸。我真係好羨慕Florence對胸形。。。太靚。而且乳暈size又啱啱好,唔大唔細,乳頭顏色仲要係粉紅色!個傻婆話因為經常怕對波會垛,所以好多年前開始,佢已經習慣晚晚沖涼時會用cream去搽去摸自己對胸,然後又會學人哋教咁,去幫自己對波按摸。我問佢點樣按摸,佢即刻叫我瞓落床,佢幫我按!我心諗都好喎,我都未試過。於是我就瞓低,然後Florence就爬咗上嚟,佢輕輕劈我大脾,然後就跪咗喺我大脾中間。佢不停咁望住我下面,又用手去撩我啲毛。我忍唔住笑住問佢佢係想按摸我個胸定下面?佢話兩邊都想。我就話妳比男人仲咸濕。佢好淫咁笑住,然後兩雙手喺我胳肋底對落,慢慢咁將我對波推去心口中間,然後手掌不停咁喺我對波傍邊喺咁輕輕按,跟住再用手指圍住我對波輕輕咁𢯎!我即刻覺得心口好似有好多螞蟻喺度爬嚟爬去,心好癢!就係我最難受嘅時候,Florence就用掌心輕輕去磨我乳頭!今次到我大嗌!咁感覺太刺激!個衰婆仲要喺咁來來回回好多次,攪到我典嚟典去!我心諗點解你哋男人就唔識得咁溫柔去調情?果然有啲嘢真係女人至識!跟住Florence就揸實我對波,然後一口吮住我乳頭!佢條脷不停咁舐,我就不停咁呻呤!我重來冇諗過同女人親熱會咁刺激咁舒服咁享受!
我同Florence話佢攪我下面濕晒!佢跟著話要「吹」我!又話想我好似「吹」枝豆咁「吹」佢!我真係俾個儍婆笑死!
於是我叫佢倒轉瞓上我身上,我塊面對住佢劈開咗嘅大脾,我好近又好清楚望住佢下面,佢都已經好濕,而且佢入面都好粉紅!我當時唔明點解佢老公會對佢冇興趣?Florence雖然唔算好靚,但佢個樣絕對唔差,而且身邊材又咁好。。。 呀!!!我未諗完Florence已經用條脷去𡃤我粒豆!佢仲將我粒豆吮入佢口入面!我第一次俾人咁「服侍」,好似我成個人最重要嗰個位俾人吸住咁,感覺完全唔到我控制!我又一樣用同一個方法去吮Florence!佢嗌得好大聲!我諗當時成層樓都應該聽到佢嗌!不過,其實我都嗌得唔弱。。。因為我俾佢咁吮法,我好快已經震震,仲要係震到肚痛咁濟!
震完我要Florence瞓低,然後到我跪喺Florence下面又𡃤又吮佢粒豆豆!冇幾耐佢話唔怪之得枝豆連續兩次俾我咁快吹爆!佢又話我條脷好靈活又郁得快。其實我都係第一次幫女仔口交,我只係學Steven、Vincent、Kenny、相澤、同埋曾經𡃤過我啲男人咁去吮去𡃤Florence咋。我完全冇諗到佢會咁大反應!佢不停咁紐嚟紐去,又不停大嗌又話佢就嚟要死,對手又走去揸自己對胸。。。跟住佢突然成個人好似栱橋咁僵直,對手周圍搵嘢𢱑,對腳仲踢吓踢吓咁!又嗌得大聲。。。佢高潮嚟得好誇張!
我後來話佢床上反應咁好,點解佢老公對佢會冇興趣?
原來。。。」

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-7-29 10:28 發表 查看引用來源
老老實實 同條拍拖 中間食過幾多條女?
好少,5隻手指數得晒仲有剩。

點解男人同男人,女人同女人開房要開多一間?
<-- 酒店老闆覺得好少男男, 女女攪得埋, 更可能既係兩條女開房先, 兩條男之後到, "屈蛇"!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-29 11:24 發表 查看引用來源
「我哋各自入去自己間房。我首先打電話返屋企話去F度過夜,結果又俾人阿爸鬧鬼!然後我再call Vincent,佢以為我又同男人過夜!我估聽日話佢知我係同Florence過夜,再講埋情節佢知,佢可能分分鐘會心臟病發!」
我屌!!!😑😑😑😑😑😑
...
好刺激喎!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆