上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1652, Picture #1657, #1659)

收藏  |  訂閱
1.7k  524.2k

引用:
原帖由 nicegear 於 2024-7-27 20:09 發表 查看引用來源
計番數,水姐現在已登陸了
冇計。歲月催人老。。。我都51。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-27 23:51 發表 查看引用來源

冇計。歲月催人老。。。我都51

我杯凍檸茶都未飲完Florence已經嗌賣單!真係心急到呢!賣完單(Florence請)行出餐廳,Florence問去我屋企好唔好?我話我同屋企人住喎。Florence話去佢屋企都唔得,因為佢老公喺度。咁我話不如去酒店開房。佢話佢未試過唔知去邊度。我話我哋慢慢行落去天后,個度有間維多利亞酒店。但話好仲叫我帶路。於是我哋就行去維多利亞公園,由球場穿過去。初初我哋都係好似普通朋友咁一路行一路傾閒計,尤其係之前枝豆講咗好多公司啲八卦嘢,我哋就一路行一路傾。行吓行吓我哋已經行到入維園球場後面條行人路。我哋就越行就越埋,Florence隻手有意冇人意咁碰到我。。。唔知點解我個心就越跳越快,好似第一次同男仔拍拖咁。。。」
WTF??? 咁同我呢?😡😡😡
「突然Florence問我可唔可以拖我手?!老實講,我真係唔太識得答佢呢個問題。。。不過我都係話妳想拖咪拖囉。點知佢又真係伸隻手埋嚟拖住我!不過好彩好多時候女仔朋友同女仔朋友出街都會拖住手,所以當時都冇乜人留意。Florence拖吓拖吓就話我隻手好軟好好拖。我話妳隻手都好軟。Florence話佢老公成日話佢隻手骨巉巉!我開始懷疑Florence同佢老公應該有啲問題。但當時我又唔係好敢問。突然Florence失驚無神問一陣間邊個做男人邊個做女人?!我當時聽完佢咁問真係想死!我話無所謂啦,到時自由發揮囉。佢又問我可唔可以好似吹枝豆咁「吹」佢?我真係俾個儍婆激死!我話妳有條嘢俾我吹咩?我話總之一陣入到房,妳想點玩就點玩,好唔好?Florence跟住又話今晚佢做我老婆,叫我唔駛客氣隨便攪佢!」
黐L線!呢兩個女人係咪癲㗎?
「Florence突然話行到有啲攰想坐吓。我話行咗十零分鐘咋喎,而且都就嚟到天后。佢話前面背住球場對住小山坡有排長凳冇人坐。於是就拖住我坐埋去。我哋坐得好埋,直頭身貼身貼住坐。坐低冇耐Florence就用手摸我塊面,我就擰轉面望住佢。我哋四目交投,突然我有種觸電感覺,個心跳得又亂又急!我從來冇諗過同女仔我會有呢種心動嘅感覺!我發現Florence左眼下面有少少一橫好淺嘅 疤痕。我問佢個疤痕點嚟。佢話中學打排球時整傷。後來佢試過去摸皮、甚至用激光去射,個疤痕先之淡咗。但佢自己就好唯意,硬係覺得自己毀咗容。我問佢係咪因為咁所以化厚妝去遮住個疤痕。佢話係。我話其實條疤痕已經好淡,唔講唔去留心睇根本就唔會覺眼。所以真係唔晒日日化厚妝。突然Florence居然咀埋嚟我咀度!跟住佢條脷就伸入嚟我口入面,我又好自然伸條脷同佢鍚。然後佢對手就開始隔住我件冷袗摸我對胸。佢摸得好溫柔,完全唔似你哋啲人男好大力又摸又揸,鬼咁粗魯。我跟住都伸手摸佢對胸。。。嘩!好彈又好墜手、而且有好軟!」
Bingo!我同R長期估水姐對胸真定假嘅問題,終於有咗答案!
「Florence話我個胸好挺又圓,我就話佢對波好墜手。佢居然話佢對胸開始「垛」!吓?我話頭先喺枝豆屋企見佢冇著衫,對胸仲好靚呀,邊又垛?佢就話情願對胸似我咁,大小適中喎。跟著我哋又錫。好彩當時黑麻麻又冇路燈又背住球場,所以應該冇乜人見到我哋兩個女人喺度又互摸又攬攬錫錫。Florence突然伸隻手落我個腰後面,然後解開咗條裙粒鈕,跟住伸拉低條拉鍊,我即刻問佢做乜?佢冇答我,但就伸咗隻手去前面,然後仲伸手入去我條裙頭。我話乜妳女人都咁咸濕㗎?佢話佢係女色魔喎。然後就直接伸手入我條T Back去揾我粒豆豆。我都話女人知道點樣攪先至會舒服㗎啦。佢即刻已經搵到我粒豆豆,仲慢慢咁左右咁輕輕捽佢。Florence隻手指又長又滑,唔似你哋男人皮膚咁「鞋」,摸落嚟好柔軟。我一路俾佢攪我就一路冋佢錫,又聞到佢個體香、佢搽嘅香水味,仲有粉底同唇膏味。。。我呢啲感覺以前從來未冇試過。可能真係第一次,好快我已經忍唔住想嚟。我同Florence講妳再咁摸我,我好快就會嚟。佢就話咁妳快啲嚟。然後我哋又咀。。。 冇幾耐我終於忍唔住震震!Florence話我震震時好靚,而且叫得好溫柔又好好聽,仲話我對腳夾到佢隻手好實。我就話妳功夫咁好。今晚妳一於做男人,我做返女人!」
唉。。。自己條女同另外一個女人攪,咁high嘅畫面,我都只可以靠幻想去諗。。。
其實有時有啲嘢,真係唔知好過知!
😓😓😓😓😓😓
「跟住我就伸手去解開Florence條牛仔褲鈕,然後拉低條拉錬,但因為佢著住套one piece內衣,而且又比較緊身,我冇辦法伸到手指入去佢下面直摸佢,只能夠隔住件衫去摸。點知我摸咗幾吓,個儍婆居然好大聲呻吟!嚇到我即刻縮手。我話妳嗌得咁大聲,係人都知我哋喺度做乜!佢問咁影算?佢忍咗成晚好想要!我話仲駛問?即刻去酒店開房啦!於是我就拖住Florence行去天后維多利亞酒店。
其實行入酒店嗰刻心情真係幾。。。復雜,從來冇諗過會同個女人走去開房,嗰女人仲要係水姐!去到櫃檯先至知原來兩個男人或者兩個女人開房,要租兩間房,然後先至可以自行安排去邊一間房。奇奇怪怪!Florence好爽快就俾咗兩間房錢,仲要係過夜!我心諗過夜?兩個女人可以做咁耐咩?到我哋上房時,同lift咁啱有一對男女,佢哋一直眼超超咁望住我同Florence。我見到佢哋嘅奇怪眼神同目光,講真真係有啲尷尬。。。」

支持師兄,你寫得好正

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-28 12:25 發表 查看引用來源
我杯凍檸茶都未飲完Florence已經嗌賣單!真係心急到呢!賣完單(Florence請)行出餐廳,Florence問去我屋企好唔好?我話我同屋企人住喎。Florence話去佢屋企都唔得,因為佢老公喺度。咁我話不如去酒店開房。佢話佢未試過唔知去邊度 ...
估唔到仲有女同劇情!😬

女女開房都幾吸引
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-28 12:25 發表 查看引用來源
我杯凍檸茶都未飲完Florence已經嗌賣單!真係心急到呢!賣完單(Florence請)行出餐廳,Florence問去我屋企好唔好?我話我同屋企人住喎。Florence話去佢屋企都唔得,因為佢老公喺度。咁我話不如去酒店開房。佢話佢未試過唔知去邊度 ...

咁之後你有無機會現場見證佢哋女女床上玩樂
引用:

又一城果間美式意大利餐我做個waiter架,冇緣遇到你地添,南山村係我小年時長大嘅屋村,你講果條樓梯我估我應該知道係邊。
引用:

引用:
原帖由 thierry88 於 2024-7-28 23:02 發表 查看引用來源
又一城果間美式意大利餐我做個waiter架,冇緣遇到你地添,南山村係我小年時長大嘅屋村,你講果條樓梯我估我應該知道係邊。
真係?咁有緣?南山村我印象好淡啦,剩係嗰次去過。但印象好深嘅喺嗰度好靜冇乜人。間意大利餐廳我就覺得十分不錯,尤其嗰meatball意粉。

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-28 21:55 發表 查看引用來源
咁之後你有無機會現場見證佢哋女女床上玩樂

唔止。。。😁😁😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆