上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【145】

收藏  |  訂閱
1.5k  29.9k

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-5-28 12:30 PM 發表
你問佢啲咁專業既問題?:smile_41: 濕滯佢就識...:smile_30:
上海D報告真系估死人
衣D真系連估都無得估:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 阿珊` 於 2009-5-28 12:32 PM 發表
人妖?
係唔係呀?:smile_44:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-5-28 12:33 PM 發表
上海D報告真系估死人
衣D真系連估都無得估:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:
佢可能打錯字架喎...:smile_38:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-5-28 12:34 PM 發表 查看引用來源
係唔係呀?:smile_44:
:smile_46: :smile_46: 唔係...可能我打字表達唔似女仔掛...........:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 阿珊` 於 2009-5-28 12:36 PM 發表
:smile_46: :smile_46: 唔係...可能我打字表達唔似女仔掛...........:smile_24: :smile_24:
咁你係肥妹仔...你有幾肥呀?:smile_41:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-5-28 12:33 PM 發表
Why?:smile_41:
話説因為黎衣辺住
無理由自己買家私
未租間貴D既包埋家私架Lar
0甘旧年岩岩続約之後部冷気系我開抽気個陣会發出D0冬0冬声
我未叫Agent度温人上黎Check LOR
去景然同我講話若果壊左既話就要我比銭
因為用個個系我
0甘我就問去:若果真系無得整0甘点?
去景然同我講話要我自己買過部新既
0甘我問去:0甘我搬走個陣系未帯得去走先
去同我講:李入住個陣有Dセ野、走個陣都要有返0甘多野系度
我頂去Y
我今年住埋我就一定搬:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-5-28 12:38 PM 發表 查看引用來源
咁你係肥妹仔...你有幾肥呀?:smile_41:
:smile_04: :smile_04: 你估下

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-5-28 12:36 PM 發表
佢可能打錯字架喎...:smile_38:
0吾系
系去地既金融用語同我地香港有分別
問題系
今日香港放価
上海就連放2日天:smile_o02: :smile_o02:
問得無得問

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-5-28 12:39 PM 發表
話説因為黎衣辺住
無理由自己買家私
未租間貴D既包埋家私架Lar
0甘旧年岩岩続約之後部冷気系我開抽気個陣会發出D0冬0冬声
我未叫Agent度温人上 ...
你到時搬走部新既....留番部舊既俾佢...:smile_38:

:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: 0吾鬼訳Lar
出去食飯巾住去造物理治療

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆