上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1583, #1599, #1604)

收藏  |  訂閱
1.6k  495.2k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-27 10:08 發表 查看引用來源
咁可能之後會有3P喎!😬
欲知後事如何,請。。。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-27 10:08 發表 查看引用來源
咁可能之後會有3P喎!😬
雅典娜咁大食,仲要3P嘅話,個男嘅會好吃力。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-27 10:41 發表 查看引用來源

雅典娜咁大食,仲要3P嘅話,個男嘅會好吃力。
欲知後事如何,請。。。 x 2

回覆 1130# vin1013 的帖子

Athena 同Florence 根本就早有預謀, 要盡快攪掂支豆.

枝豆第一次, 肯定最易射. 安排純情ruby 去係咁chok 佢, 同時間athena 同florence 係咁比佢摸, 不斷刺激佢, 就係要佢射. 結果枝豆比佢地合謀攪到好快射左

第2次, 就搵最大波既florence 派波餅比枝豆食, 同時用最好口技既athena 用口幫佢., 又波又口刺激佢, 結果枝豆比佢地合謀攪到第2次好快都射左

其實都唔可以笑枝豆, 比佢地3個咁攪法, 係男人都好易出

引用:
原帖由 qwer5.0 於 2024-7-27 12:39 發表 查看引用來源
Athena 同Florence 根本就早有預謀, 要盡快攪掂支豆.

枝豆第一次, 肯定最易射. 安排純情ruby 去係咁chok 佢, 同時間athena 同florence 係咁比佢摸, 不斷刺激佢, 就係要佢射. 結果枝豆比佢地合謀攪到好快射左
...
所以每一晚玩一個先至最抵玩

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-27 13:10 發表 查看引用來源

所以每一晚玩一個先至最抵玩
我都覺得係!可能佢太高估自己,又太低估人哋!😂

引用:
原帖由 qwer5.0 於 2024-7-27 12:39 發表 查看引用來源

...
分析得非常好,完全啱晒!

既然水姐有性慾但係無處渲泄,咁師兄一定要幫佢一把。
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-27 08:55 發表 查看引用來源
其實作為男人,我非常同情枝豆被騙嘅遭遇。但。。。講真,佢係咪真係被騙?佢起碼有同Athena、水姐、Ruby赤裸同床喎。佢都有抽盡佢哋三個水喎。佢哋三個每人都有令佢興奮同射精喎。我條女仲俾佢瀬西瀨到震震喎。而且佢最堅 ...

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-27 14:44 發表 查看引用來源
既然水姐有性慾但係無處渲泄,咁師兄一定要幫佢一把。

欲知後事如何,請。。。 x 3

計番數,水姐現在已登陸了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆