上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  134.3k

做人搵錢甚艱難 :smile_27:  :smile_27:

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-1-14 04:54 PM 發表 查看引用來源
做人搵錢甚艱難 :smile_27:  :smile_27:
師兄, 有得搵都好過辛苦有份, 錢就[米]諗....

引用:
原帖由 cdrom68 於 2014-1-14 04:56 PM 發表 查看引用來源

師兄, 有得搵都好過辛苦有份, 錢就[米]諗....
都係既..........唉 , 點搵都好似唔夠駛既感覺真係唔多好 :smile_27:

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-1-14 05:31 PM 發表 查看引用來源

都係既..........唉 , 點搵都好似唔夠駛既感覺真係唔多好 :smile_27:
x2....完全明白~:smile_42:

有錢真係好 , 可以錢搵錢 , 而家有機會搵錢都因為資金唔夠

呢個社會好唔公平囉 :smile_27:

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-1-14 06:03 PM 發表 查看引用來源
有錢真係好 , 可以錢搵錢 , 而家有機會搵錢都因為資金唔夠

呢個社會好唔公平囉 :smile_27:
富者越富,貧者越貧。多年前搵到第一桶金,就可以錢搵錢。而家有富豪收一個月租金已經可以買一間獨立屋,仲邊度有得諗?擺明屈機。

放工了。各位,無論世界怎樣,be happy.

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-1-14 05:31 PM 發表 查看引用來源

唯有量入為出

唉! 今日忙到… … 完全冇上過嚟! Say 個 hi先睇番今日d嘢先!
Hi, everybody!

引用:
原帖由 lastofus 於 2014-1-14 07:52 PM 發表 查看引用來源
唉! 今日忙到… … 完全冇上過嚟! Say 個 hi先睇番今日d嘢先!
Hi, everybody!
今日呢度都好靜,好快睇晒講乜。XD

Morning, everybody!
今朝出門,無論身心都好寒,大家要注意保暖喔!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆