上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(五)古墓.麗影.魔種】二十五集長篇色文(完整版)

收藏  |  訂閱
1.4k  986.1k

引用:
原帖由 網絡情緣 於 2011-5-28 06:07 PM 發表 查看引用來源
發哥既文由一開始到依家改變左好多!!
由開始既色情為主既普通文章
到依家以劇情為主﹑輔以色情既文章令睇想一直追睇落去><
期待明天既大結局... 當然我最唔希望雪兒死啦=__="
不過到依家發哥好似仲未連接晒成篇文 ...
係呀,初初寫色文,諗住色情小說嘛,咪一味寫鹹野囉,掂知有位讀者話『好悶呀!講翻故仔啦!』心想,乜原來讀者鐘意睇故事情節架?咁味整套『激情』加『懸疑』再加『科幻』再加『緊張』的『盜墓故仔』俾大家『嘆』下,點知又真係好多讀者話『正』!好好睇!每集成3萬個點擊,破哂紀錄!今次真係『色情小說』重新『定位』!
故事裏的三條線不會匯合,是各自『結局』的!

星期日夜晚快D到啊!!!!!!!!!!!

Very Good Story !!  :smile_o12:

睇左咁耐,趁大結局前都要浮返上水面同作者打招呼先。
咁快完結的確可惜,不過都要多謝發哥呢幾個月來帶給我們的消閒娛樂。
期待下一篇新作。

發哥.....我一直都默默咁睇你d故仔......
越睇真係越好睇.....
攪到我大結局前都要留個言先得......
今晚曼聯會贏既

引用:
原帖由 小Cool 於 2011-5-28 10:18 PM 發表 查看引用來源
星期日夜晚快D到啊!!!!!!!!!!!
到喇,現在準備緊今晚要貼的圖片和插曲!

引用:
原帖由 Spider-X 於 2011-5-28 10:55 PM 發表 查看引用來源
Very Good Story !!  :smile_o12:
多謝支持!

引用:
原帖由 馬域克 於 2011-5-28 11:28 PM 發表 查看引用來源
睇左咁耐,趁大結局前都要浮返上水面同作者打招呼先。
咁快完結的確可惜,不過都要多謝發哥呢幾個月來帶給我們的消閒娛樂。
期待下一篇新作。

當然要浮上水面打招呼喇,唔係我唔知有讀者喜歡這部小說架! 多謝!

引用:
原帖由 kevinchow310 於 2011-5-29 12:43 AM 發表 查看引用來源
發哥.....我一直都默默咁睇你d故仔......
越睇真係越好睇.....
攪到我大結局前都要留個言先得......
今晚曼聯會贏既
多謝閣下的支持呀!:smile_30: 仲有無『潛水讀者』要露出水面留言呀!:smile_o01: 好想聽下大家對這個故事的意見和感想!
曼聯輸咗喇!:smile_13:

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2011-5-29 09:10 AM 發表 查看引用來源

多謝閣下的支持呀!:smile_30: 仲有無『潛水讀者』要露出水面留言呀!:smile_o01: 好想聽下大家對這個故事的意見和感想!
曼聯輸咗喇!:smile_13:  
哈哈...係囉..真係輸左tim....好彩仲有大結局期待下....
我諗祖琳同miss會再相遇下既.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆