上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1652, Picture #1657, #1659)

收藏  |  訂閱
1.7k  524.2k

引用:
原帖由 打了兩年飛機 於 2024-7-26 14:41 發表 查看引用來源

今次呢篇,真係笑左出黎
正常對住3條女,應該會快左
但可以15分鐘3次,就真係快得太誇張
半個鐘。佢都捱到半個鐘。🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2024-7-26 15:04 發表 查看引用來源
只怪自己太易出,15萬都無得屌,好好笑

應該怪自己太ON9就真🤣🤣🤣

引用:
原帖由 wine_lover 於 2024-7-26 16:22 發表 查看引用來源
枝豆衰貪心,單對單咪好囉
俾我會狠死啲,1對2!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 sinar45 於 2024-7-26 23:19 發表 查看引用來源

枝豆今次真係揼春😂😂
何止?簡直一殼眼淚!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-27 08:17 發表 查看引用來源

俾我會狠死啲,1對2!🤣🤣🤣
咁你會對邊兩個?

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-27 08:12 發表 查看引用來源

最毒婦人心呀!
好似好有領會咁喎!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-27 08:26 發表 查看引用來源
咁你會對邊兩個?
當然自己條女同水姐啦🤣🤣🤣

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-27 08:28 發表 查看引用來源
好似好有領會咁喎!😬
傷心事,不提也罷

其實作為男人,我非常同情枝豆被騙嘅遭遇。但。。。講真,佢係咪真係被騙?佢起碼有同Athena、水姐、Ruby赤裸同床喎。佢都有抽盡佢哋三個水喎。佢哋三個每人都有令佢興奮同射精喎。我條女仲俾佢瀬西瀨到震震喎。而且佢最堅持在意嘅顏射同口爆佢都試咗喎。唯一冇做嘅係屌西姐。所以我覺得佢最多只係俾人打咗個折扣only。。。🤣🤣🤣
我有問Athena點解要咁對枝豆。
Athena:其實我哋三個真係諗住嗰晚俾佢扑㗎。但係佢同我哋拗一定要口爆同顏射,我同水姐條氣都好唔順囉。一啲男仕風度都冇。而且我同Florence都好同情Ruby,人哋正經人家無端端做乜要俾你扑呀?
我:但。。。佢俾咗妳哋每個人成五萬銀喎。。。
A:咁我哋都有守我哋諾言,佢嗰晚都射咗三次呀!
我:但係。。。
A:係咪想我同你絕交呀?😡😡😡
我:😱😱😱
女人。。。永遠只有佢哋啱我哋錯。
不過如果大家以為嗰晚就咁結束,就真係大錯特錯!
佢哋離開咗枝豆屋企之後,Ruby就話佢要馬上返屋企陪老公,最緊要係要話俾佢老公知,佢守住咗個貞節牌坊!跟著水姐就同Athena提議不如去飲嘢,Athena當時諗反正時候仲早(8:00未到),所以就應承去飲嘢。
佢哋兩個坐的士去咗銅鑼灣Pokka Cafe(執咗9世了)飲嘢。星期六晚上人多,所以都等著一陣至有位(其實去邊度同飲乜嘢都唔太重要,重要嘅係佢哋嘅對話同後來嗰晚發生嘅事,所以直接入正題)。。。
以下繼續由Athena淫賤角度描述:
「Florence問我哋咁樣對枝豆會唔會太衰?其實我哋都覺得好似mean咗少少。但老實講我真係頂唔順佢嗰個打扮。。。「太前衞」。Florence都話見到枝豆著住件魚網衫同皮短褲,真係想反胃。不過。。。佢話估唔到枝豆嗰度又唔算短。我初初都以為佢嗰度應該會短。點解?因為佢身型唔似會係長同大個隻囉。當佢喺沙發攪我嘅時候,我就已經覺得佢條嘢算係正常size。。。起碼唔會係短同細。但我就真係估唔到佢咁容易就射。Florence就話好明顯枝豆平時應該好少出去玩,如果唔係冇理由咁把持唔住。跟著Florence又讃我身材好,尤其我嗰屁股有肉又夠圓。佢老公最鐘意女人屁股又圓又有肉地,Florence就話佢知自己就冇。我即刻話緊係唔係,我話佢嗰身材至恨死我!又夠高(後來我至知原來水姐有接近170cm高)、而且應該瘦嘅地方就瘦、應該有肉嘅地方就有肉,尤其對胸,大得嚟又唔會好誇張,唔會好似有兩個水袋喺心口咁!我問佢點解識佢咁耐平時都唔多覺?佢話可能喺因為自己背脊比較薄,所以望落去唔多覺。(其實我好想講,我同R一早已經覺得水姐應該係屬於「胸前偉大」嘅女人,尤其夏天佢著背心返工,側面睇佢身材好有睇頭。)Florence突然細細聲問我係咪一向下面都咁多毛?我俾佢咁樣一問攪到好鬼尷尬。佢話唔怕啦大家都係女人,頭先仲一齊上床服侍個男人!我真係服咗Florence,真係乜都夠膽講又唔怕羞,叫佢「水姐」真係冇錯!跟著佢話後來見我吹枝豆,當時枝豆啱啱射咗落佢塊面度冇幾耐,但好快又俾我吹番硬,話我床上功夫好得!又話佢第一次見到另一個女人高潮,又話我高潮個樣好靚。。。其實傾到呢度我開始覺得有啲唔自然同有啲奇怪。我問Florence其實佢想講乜嘢?佢好認真咁望住我,然後話頭先俾枝豆又摸又摷又鍚,然後又俾佢「近距離」射精喺自己塊面度,有啲仲流咗入口角,然後見到我高潮,佢話佢宜家其實好㷫烚烚好想要。我就話咁咪快啲返屋企搵佢老公。佢話就算搵佢老公都冇用,因為佢老公對佢冇興趣,佢哋已經有三年冇行埋一齊!
我聽完之後真係嚇咗一跳!我話但係套紅色one piece內衣佢老公幫佢揀㗎喎。佢話佢同佢老公喺感情方面冇問題,只係佢老公喺性方對佢冇任何興趣,而且仲一路叫佢出去識男人喎!我當時諗咁都得?我話我唔識得有男人可以介紹俾佢喎。。。」
屌!介紹我呀!我諗我點都比枝豆強先啦!不過我緊係唔敢同Athena咁講,我未想死住。。。😅😅😅
「Florence突然話佢唔想識男人。。。佢話見完我今晚冇著衫同埋床上嘅表現,佢想試吓同我做。。。」
吓?唔9係呀?😵😵😵
「我即刻同佢講我未試過同女人一齊喎,而且我都唔係同性戀。Florence話佢都唔係,但就覺得我好吸引,而且自己宜家又㷫烚烚,好想搵個人一齊親熱!但又唔夠膽求其搵個男人,枝豆佢又頂唔順。問我可唔可以試吓陪吓佢。我當時第一個反應就緊係唔得,我只係鐘意俾男人扑,從來冇諗過同女人親熱。而且。。。大家咁熟日日喺公司見面,如果做咗以後大家喺公司見到面,可能會唔知點咁。但Florence就話咁今晚大家都見過大家嘅全相啦,有乜分別?我諗吓。。。咁有係。而且Florence身材同皮膚又真係好正,尤其對胸。諗諗吓我都feel到自己下面已經濕咗。Florence講得啱,頭先俾枝豆舐到震震,但係得一次而且又唔係震得利害,所以我都覺得唔夠。如果唔係Florence話嚟飲嘢,我分分鐘可能去咗識男人然後去酒店開房都未定!人哋話女人同女人做好舒服,因為大家都係女人,知道同識得點樣至會刺激到對方。諗諗吓攪到我都心郁郁想試吓。於是我同Florence講就試吓啦,不過唔準喺公司提起。佢即係大大聲話緊係!唔通周圍同人講我同女人上床玩一夜情咩!真係撞鬼囉!周圍啲人即刻望晒過嚟,真係俾佢激死!」
點解玩到咁激都唔預埋我?天呀?😭😭😭😭😭😭

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-27 08:55 發表 查看引用來源
其實作為男人,我非常同情枝豆被騙嘅遭遇。但。。。講真,佢係咪真係被騙?佢起碼有同Athena、水姐、Ruby赤裸同床喎。佢都有抽盡佢哋三個水喎。佢哋三個每人都有令佢興奮同射精喎。我條女仲俾佢瀬西瀨到震震喎。而且佢最堅 ...
咁可能之後會有3P喎!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆