上一頁下一頁
發新話題

johny 事務所 想識30-40嘅女性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-25 05:29 PM 發表 查看引用來源
hi,真高興見到你,稀客呀你,我吾係勞氣,我聽吾慣d人成日話出錢養我地咁自大啫
好明顯d人係眼紅啦,我以前有個男友又係公務員(係咩就唔講啦),你估真係唔洗做咩,辛苦果陣又無人知,又無雙糧,其實人工都唔叫做偏高,不過係固定,d人剩係睇好既野,又話差人唔好,好既野又無留意:smile_o03:
放完狗應該心情會好d,:smile_o07:

引用:
原帖由 szewan 於 2009-6-25 05:38 PM 發表 查看引用來源
好明顯d人係眼紅啦,我以前有個男友又係公務員(係咩就唔講啦),你估真係唔洗做咩,辛苦果陣又無人知,又無雙糧,其實人工都唔叫做偏高,不過係固定,d人剩係睇好既野,又話差人唔好,好既野又無留意:smile_o03:
放 ...
係咁架啦,人睇你好,你睇人好

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-25 05:23 PM 發表 查看引用來源
我都請你聽beyonce (Halo)但又要你自己揾啦,睇下你鍾吾鍾意
幾好聽..........原來阿安重有火...火爆性格..

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-25 05:20 PM 發表 查看引用來源
咁你得閒就嚟玩嚟講笑喇喎,吾好吾理我呀
傻喇!!身邊大把人陪你...言重..

回覆 917# 的帖子

我都入嚟睇下先!重未收得工。

攪掂狗仔啦,返嚟見到你地留言,你地真係好,我知須然你地未必讚同,但因為當我係朋友,或多或少會偏幫咗我,抵我當你地係知己,錫哂你地:smile_o09:

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-25 06:23 PM 發表 查看引用來源
攪掂狗仔啦,返嚟見到你地留言,你地真係好,我知須然你地未必讚同,但因為當我係朋友,或多或少會偏幫咗我,抵我當你地係知己,錫哂你地:smile_o09:
你咁好人,實大把豬朋狗友啦

引用:
原帖由 yeung.crystal 於 2009-6-25 06:28 PM 發表 查看引用來源

你咁好人,實大把豬朋狗友啦
封你做no.1猪友

收工先:smile_o13: :smile_o13: 今晚再傾:smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆