上一頁下一頁
發新話題

新春開年團....1月27(初二)(花刀之夜)住四星魚信全包440蚊.齋唱K250蚊

收藏  |  訂閱
1.9k  50.8k

引用:
原帖由 CP-5 於 2009/1/11 00:10 發表 查看引用來源

邊個電話仔呀????:smile_35:
大師兄來架.... Copytour 油尖旺門市主管 (分區經.理.)

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-11 12:16 AM 發表 查看引用來源

大師兄來架.... Copytour 油尖旺門市主管 (分區經.理.)
IC.....失敬失敬....:smile_35:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009/1/11 00:19 發表 查看引用來源

IC.....失敬失敬....:smile_35:
我哋行動果陣用來聯絡果D鬼卡同埋技術支援靠晒大師兄架

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-10 10:52 PM 發表 查看引用來源

原來又係叫鷄教授...:smile_30:
教授有性慾,都要叫雞解決:smile_44:

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-11 12:57 AM 發表 查看引用來源

我哋行動果陣用來聯絡果D鬼卡同埋技術支援靠晒大師兄架
嘩~~~介紹埋黎識好喎~~!!!:smile_46:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009/1/11 01:09 發表 查看引用來源

嘩~~~介紹埋黎識好喎~~!!!:smile_46:
下次叫團長介紹啦...

電話兄有幾神秘你見架啦...:smile_13:

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-11 01:11 AM 發表 查看引用來源

下次叫團長介紹啦...

電話兄有幾神秘你見架啦...:smile_13:
OHHHHH................又多個傳說中人物啊~~!!!

引用:
原帖由 eric415 於 2009-1-11 01:07 AM 發表 查看引用來源
教授有性慾,都要叫雞解決:smile_44:
教授級...應該玩啲嘢仲變態啲喎...

好....訓前推一野~~!!!:smile_35:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009/1/11 01:16 發表 查看引用來源

OHHHHH................又多個傳說中人物啊~~!!!
係呀....次次見佢我都帶手信架....:smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆