上一頁下一頁
發新話題

就當所有痛楚 成長的經過 (限時福利在#648)

收藏  |  訂閱
1.4k  65.8k

hi all

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-5-27 12:55 AM 發表 查看引用來源

有幾怕啫:smile_45:
處女座不知幾好:smile_22:
處女呢兩個字令人想入...非非! 😁

引用:
原帖由 degree06 於 2017-5-27 01:46 AM 發表 查看引用來源

買架單車~
踩十世都唔會去到我想去既地方:smile_39:

引用:
原帖由 我當你朋友 於 2017-5-27 01:55 AM 發表 查看引用來源

:smile_o05:即係係屋企可以呢啡啊??

咁又唔係所有野都快既...:smile_o10:

:smile_o06:咁希望你唔係收我做兵啦...
ER, 係屋企我係接受到呢啡既, 咁屋企最舒服最放鬆既地方黎架嘛, 唔洗再就住就住:smile_40:
我無收兵既習慣:smile_30:岩就岩, 唔岩就唔岩, 唔岩就唔好搞住人:smile_38:

引用:
原帖由 分析王 於 2017-5-27 08:13 AM 發表 查看引用來源

原來女人都鍾意摸嘢的!😁
係我outgoing鐘意玩啫, 你諗左去邊

引用:
原帖由 分析王 於 2017-5-27 08:14 AM 發表 查看引用來源

依,咁啱嘅,我又係住得入,每日要行成一萬步!
一萬步就好難講, 但最少都有5千:smile_44:

引用:
原帖由 Rightnowww 於 2017-5-27 08:43 AM 發表 查看引用來源
幾時再有福利
好問題, 我都未決定寫文先定出圖先:smile_30:

引用:
原帖由 分析王 於 2017-5-27 08:57 AM 發表 查看引用來源

處女呢兩個字令人想入...非非! 😁
係你亂諗啫:smile_30:

引用:
原帖由 滴水豬 於 28/5/2017 00:22 發表 查看引用來源

ER, 係屋企我係接受到呢啡既, 咁屋企最舒服最放鬆既地方黎架嘛, 唔洗再就住就住:smile_40:
我無收兵既習慣:smile_30:岩就岩, 唔岩就唔岩, 唔岩就唔好搞住人:smile_38:
無錯....屋企就係要放鬆:smile_o05:

瀟瀟小姐就係你啦.....咁夜仲唔訓...

忌 日要去摸野喔.....要抖足精神:smile_o13:

引用:
原帖由 我當你朋友 於 2017-5-28 01:06 AM 發表 查看引用來源

無錯....屋企就係要放鬆:smile_o05:

瀟瀟小姐就係你啦.....咁夜仲唔訓...

忌 日要去摸野喔.....要抖足精神:smile_o13:
我係屋企都好呢啡:smile_03:所以對我黎講 好小事
瀟瀟小姐就係你啦? 咩黎架?:smile_53::smile_53:
重好早起身添, 我做埋少少野都訓架啦:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆