上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】(part 53) 8/8 小鬼,心仔,雀仔生日唱k 派對

收藏  |  訂閱
1.5k  30.6k

引用:
原帖由 joyjoyee 於 5/8/2009 03:42 發表 查看引用來源

咁要改名喎...但係我心有所屬...跟你做鬼...都可以既...做家丁唔大問題:smile_o06:
心有所屬係你現實啫~:smile_o01:
網上就跟我做鬼之一族啦~:smile_o12:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 5/8/2009 03:42 發表 查看引用來源

咁要改名喎...但係我心有所屬...跟你做鬼...都可以既...做家丁唔大問題:smile_o06:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 5/8/2009 03:44 發表 查看引用來源
以...我問下佢...佢批准就無問題啦:smile_o06:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 5/8/2009 03:50 發表 查看引用來源

以...我問下佢...佢批准就無問題啦:smile_o06:
咁就ok 啦~:smile_o06:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 5/8/2009 03:52 發表 查看引用來源
咁就ok 啦~:smile_o06:
佢話...唔批喎:smile_13:
咁點算呀:smile_13:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 5/8/2009 04:04 發表 查看引用來源

佢話...唔批喎:smile_13:
咁點算呀:smile_13:
唔批咪做朋友囉...都可以架~

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 5/8/2009 04:07 發表 查看引用來源
唔批咪做朋友囉...都可以架~
我地一直都係好朋友啊:smile_13:

臨出門口撐一撐先:smile_o01: :smile_o01:

講聲~早晨~:smile_o06:
準備返工~:smile_o13:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-8-5 10:11 AM 發表 查看引用來源
講聲~早晨~:smile_o06:
準備返工~:smile_o13:
早你個靚晨呀...小鬼:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆