上一頁下一頁
發新話題

小紅徵鐘意吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.4)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.7k

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-30 12:42 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 得我同佢2個你點幫我呀
咁........你走啦...唔好打...女仔應該溫柔D..

引用:
原帖由 不要問我是誰 於 2009-7-30 12:42 PM 發表 查看引用來源

:smile_40: 要唔要幫拖:smile_30:
:smile_30: 好呀

引用:
原帖由 carcar0302 於 2009-7-30 12:40 PM 發表 查看引用來源

你honey係邊個..我講下咋:smile_55:
下...你唔知咩, 咪講'愛'我, 又 '掛住'人, 又'鐘意'你 果個囖 :smile_04:

引用:
原帖由 tommysc 於 2009-7-30 12:42 PM 發表 查看引用來源

呢D唔係叫CHEAP..只不過佢有需要姐......雖然如果我女人係咁我一定飛左佢~~~:smile_o02:
單身我冇野講..有bf有老公都係咁玩真係好cheap..我係女我都好睇唔起呢種女人:smile_45:
同個d有gf.老婆又出去偷食個d cheap佬有咩分別?
一樣咁自私:smile_45: :smile_42:

引用:
原帖由 carcar0302 於 2009-7-30 12:40 PM 發表 查看引用來源

你honey係邊個..我講下咋:smile_55:
再唔知就睇反 p.72 #1068啦 :smile_46:

引用:
原帖由 tommysc 於 2009-7-30 12:43 PM 發表 查看引用來源

咁........你走啦...唔好打...女仔應該溫柔D..
講下ja..我多數都會係走左去果個..........:smile_30:
:smile_30: 我唔會郁手

:smile_40: 各位早晨

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-30 12:45 PM 發表 查看引用來源

單身我冇野講..有bf有老公都係咁玩真係好cheap..我係女我都好睇唔起呢種女人:smile_45:
同個d有gf.老婆又出去偷食個d cheap佬有咩分別?
一樣咁自私:smile_45: :smile_42:
講得好....我贊成~~~~~~
雖然我都係CEHAP佬~~~~:smile_o12:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-30 12:44 PM 發表 查看引用來源

下...你唔知咩, 咪講'愛'我, 又 '掛住'人, 又'鐘意'你 果個囖 :smile_04:
哈哈...果個呀~~~~~:smile_o13: :smile_o13: 應該去左標車~~~:smile_o06:

引用:
原帖由 tommysc 於 2009-7-30 12:47 PM 發表 查看引用來源

講得好....我贊成~~~~~~
雖然我都係CEHAP佬~~~~:smile_o12:
:smile_22: :smile_22: :smile_22: :smile_22: 可能我太保守..我真係接受唔到:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆