上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【156】

收藏  |  訂閱
1.5k  27.0k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-21 03:17 PM 發表

daddy,朱朱好.大家好
Hi...蓉兒好!

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-7-21 03:51 PM 發表 查看引用來源
覆咩...唔覆喇...扣分架!:smile_30:
引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-21 02:31 PM 發表 查看引用來源
咁仲有要唔要呀
呢段

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-7-21 03:54 PM 發表 查看引用來源
Hi...蓉兒好!
朱朱好 ,這間是鬼屋.個daddy成日唔係度,你都要帶定平安符先來好d了:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-21 03:56 PM 發表 查看引用來源
呢段
嘩:smile_14: 日頭唔好講daddy,好猛呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-21 03:56 PM 發表

朱朱好 ,這間是鬼屋.個daddy成日唔係度,你都要帶定平安符先來好d了:smile_30: :smile_30:
佢企係你後面呀...:smile_38:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-21 02:31 PM 發表
咁仲有要唔要呀
有冇啲 in English 架...有啲譯死人...:smile_27:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-21 03:57 PM 發表

嘩:smile_14: 日頭唔好講daddy,好猛呀:smile_30:  
老鬼纏身...:smile_30:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-7-21 03:58 PM 發表 查看引用來源
佢企係你後面呀...:smile_38:
就係呀,失驚無神來開門.無病都嚇壞:smile_30:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-7-21 04:02 PM 發表 查看引用來源
老鬼纏身...:smile_30:
我唔敢咁話佢.他是daddy,會唔比零用錢我的(.朱朱.你都講中我想講的了:smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-21 03:56 PM 發表 查看引用來源

先鍊死你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆