上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[132]

收藏  |  訂閱
1.5k  34.1k

引用:
原帖由 ching788 於 2009-6-11 12:41 AM 發表 查看引用來源
牢牢在心中............:smile_30: :smile_30:

講笑咩, 驚自己有痴哀, mark底晒 nice dream la..........honey :smile_43: :smile_43:
:smile_38:晚安honey.....謝謝你......氹我.......多謝你呀:smile_24:

:smile_24:一個二個訓晒麼??:smile_24:

:smile_13:原來成晚個個都有同哥哥講生日快樂....我唔記得左添....:smile_13:
好哥哥生日快樂:smile_38:

:smile_13:ching ching honey我去試下訓喇晚安:smile_38::smile_43:

早晨清清,節約和勞動,是人類最真實的二位醫師。是我深深體會的名言。在雷鳴的一刻向你問好。

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-6-10 11:21 PM 發表 查看引用來源

今日開心嘛....又屈到人話送禮物....
有禮物咁正

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-6-10 11:21 PM 發表 查看引用來源
又咸樣啦,,,,:smile_o01:
定左型

引用:
原帖由 esoko 於 2009-6-10 11:22 PM 發表 查看引用來源
再接下一句:追住太后黎啜~
追住啜.....啜邊度

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-6-10 11:22 PM 發表 查看引用來源

:smile_35:下次再約佢啦.....你生日....叫老三再約:smile_35:
又生日

引用:
原帖由 舅父仔 於 2009-6-10 11:22 PM 發表 查看引用來源

咁保齡有無去睇到呀?~ :smile_38: :smile_38:
無端端關保齡咩事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆