上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【158】

收藏  |  訂閱
1.5k  28.5k

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-30 02:13 PM 發表 查看引用來源
老板..........你唔c服呀
發燒啫..連續三日........不過而家好呀.................等下次啦

引用:
原帖由 88ken 於 2009-7-30 12:32 PM 發表 查看引用來源

5安:smile_38:
堅午安

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-7-30 12:33 PM 發表 查看引用來源

我今朝出左個猫猫比亜辺個
問若果我0吾計較将来系点、我地仲有無可能返転頭
去岩岩出左個猫猫答我、話:
去有個朋友会系近期介紹個女人比去 ...
佢好殘酷,我覺得佢如果返轉頭都係假嘅,算啦,難過一時好過難過一世

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-30 12:42 PM 發表 查看引用來源

嚇到我唔敢出聲:smile_13:
你再唔瞓會變大熊貓

引用:
原帖由 霧中人 於 2009-7-30 12:43 PM 發表 查看引用來源

師姐 ..
相睇唔一定想結婚喎 ..
再由頭嚟過 .. 認識 .. 約會 .. 了解 .. 走在一起 .... 己經 三, 五, 七年啦 ...
七年後對方同佢講結緍, 佢咪又用同一番說話同對方講囉 ..
而家邊使咁耐架............相睇.............ok............ok囉

引用:
原帖由 霧中人 於 2009-7-30 12:44 PM 發表 查看引用來源

出字得嘞
教唆人唔瞓覺

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-30 12:55 PM 發表 查看引用來源

又係喎:smile_o03: 搞到我呢咁HEA...
早抖啦^^ 晚安,真係瞓啦:smile_o07:
早抖.................嗌左成朝先肯上床

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-30 02:30 PM 發表
佢好殘酷,我覺得佢如果返轉頭都係假嘅,算啦,難過一時好過難過一世
個心碎到要用吸塵機先汁得返:smile_19:

引用:
原帖由 霧中人 於 2009-7-30 12:43 PM 發表

師姐 ..
相睇唔一定想結婚喎 ..
再由頭嚟過 .. 認識 .. 約會 .. 了解 .. 走在一起 .... 己經 三, 五, 七年啦 ...
七年後對方同佢講結緍, 佢咪又用同一番說話同對方講囉 ..
系日本、無0甘既意欲既話、系0吾会去相睇既
去地相睇既意思系、0向結婚既前提下交往:smile_19:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-7-30 03:02 PM 發表 查看引用來源
個心碎到要用吸塵機先汁得返:smile_19:
成身彊哂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆