上一頁下一頁
發新話題

新春開年團....1月27(初二)(花刀之夜)住四星魚信全包440蚊.齋唱K250蚊

收藏  |  訂閱
1.9k  50.8k

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-10 06:02 PM 發表 查看引用來源

師兄.....我哋講緊....夜..遊..shopping....喎......

乜去長江、和黄打工要對李嘉誠有好感架...

咁....志雲Chan 咪...:smile_04:
做乜提基佬雲呀...Coke兄... ...

引用:
原帖由 eric415 於 2009-1-10 06:08 PM 發表 查看引用來源
害怕囡囡積極不配合,有好感是成功的一半
整篤嘢俾佢啫...駛乜要佢有好感呀...

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-10 06:17 PM 發表 查看引用來源
出街前,推多野~~!!!:smile_15:
出嘢前,推多野~~!!!

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009/1/10 18:38 發表 查看引用來源

做乜提基佬雲呀...Coke兄... ...
你都答咗啦...去玩人仲要人哋對你有好感

捧佢幾次場...齋pay no sex 咩??

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-10 05:50 PM 發表 查看引用來源
阿師兄吹咗咁耐仲未睇我牌頭呀??

汽水屋企大量啦...

益力多/西米露就話隔一陣先俾到妳啫....:smile_04:
一係醒多篤嘢佢嘆囉...

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-10 06:42 PM 發表 查看引用來源
你都答咗啦...去玩人仲要人哋對你有好感

捧佢幾次場...齋pay no sex 咩??
駛理啲女嘅感受咩...顧得幾多個呀...屌完就休褲走啦....

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-10 06:21 PM 發表 查看引用來源

個個人性格唔同..喜好各異...撞到你時心情如何更加無得講...

全部係考你即場應對同如何表現自己...

不過緊記...唔好俾條女覺得你純粹係搞狗佢...

所以玩K...可以大家熟絡啲...至於如何冧 ...
多謝CHING 賜教,我要重看人性的弱點一晝

支持呀

引用:
原帖由 eric415 於 2009/1/10 19:01 發表 查看引用來源
多謝CHING 賜教,我要重看人性的弱點一晝
師兄修緊心理學呀??:smile_14:

小桂子看到此晝,錬成小寶神功:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆