上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第32回)祝心大人8月14日生日快樂

收藏  |  訂閱
1.5k  29.1k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-13 03:28 PM 發表 查看引用來源
雀仔真係冇返工呀?
有呀:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-13 03:38 PM 發表 查看引用來源
我見你成個早上都無ON麻~:smile_13: :smile_13: 又唔洗頂我既~
唔頂你你唔醒架:smile_45:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-13 03:25 PM 發表 查看引用來源
呢單野早幾個月發生既

事發既時間係收工撘車返屋企, 地點係九巴

咁我就坐上層既, 咁2個位架啦....我坐入面既....過左幾個站之後, 有個師奶, 一抽二lung 咁上黎, 得o係我隔離坐
佢真係好多野, 咁我都好好咁盡量 ...
qq~真係好正~:smile_o05:
真係愛死你呀~:smile_o11:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-8-13 03:38 PM 發表 查看引用來源
有呀:smile_45: :smile_45:
知道:smile_35:
雀仔真係好叻呀...玩到咁夜都仲返到工

引用:
原帖由 darlun 於 2009-8-13 03:37 PM 發表 查看引用來源
頂你呀 邊個話我冇返呀:smile_45:
雀仔,
琴日埋單夠唔夠埋呀

你地玩到幾點呀

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-8-13 03:39 PM 發表 查看引用來源

qq~真係好正~:smile_o05:
真係愛死你呀~:smile_o11:
仲諗住等你蒲頭先再COPY 返比你添

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-13 03:36 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: :smile_13: 但我有D肝硬化WO個包包....一係甘啦~///你拋個身出黎....我介紹你去跳艷舞好唔好..一夜都搵到幾多下架:smile_13:
我拋左出黎好耐啦..冇市場咋麻

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-13 03:35 PM 發表 查看引用來源

琴晚食飯發生過D 咩特別野呀?
你同人食LUNCH個單呀:smile_38:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-13 03:39 PM 發表 查看引用來源

知道:smile_35:
雀仔真係好叻呀...玩到咁夜都仲返到工
話明雀仔,,,,,,活動能力都好高下架啦:smile_o01:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-13 03:37 PM 發表 查看引用來源

咁謙呀
你都好高, 記得初相識既時候, 大家都糾纏左好耐
始終差妳少少架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆