上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【156】

收藏  |  訂閱
1.5k  27.0k

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-7-21 01:56 PM 發表 查看引用來源
咁咪走晒光?:smile_30: sorry...係曝晒光...
曝又好走又好都一樣

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-7-21 01:56 PM 發表 查看引用來源
咁咪走晒光?:smile_30: sorry...係曝晒光...
秦俑功課做完未

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-21 02:07 PM 發表
秦俑功課做完未
差不多....有用你俾啲料呀...thank you!

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-21 02:05 PM 發表
淨出公仔先扣分啫..................有字唔會扣架
有時你齋叫早晨都話要扣...:smile_39:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-7-21 02:13 PM 發表 查看引用來源
差不多....有用你俾啲料呀...thank you!
咁仲有要唔要呀

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-7-21 02:18 PM 發表 查看引用來源
有時你齋叫早晨都話要扣...:smile_39:
我個啲唔會,因為句句唔同..................個名

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-21 02:32 PM 發表
我個啲唔會,因為句句唔同..................個名
扣你都唔使俾理由啦........懷疑惡意灌水....扣你 10 分!:smile_38:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-7-21 02:35 PM 發表 查看引用來源
扣你都唔使俾理由啦........懷疑惡意灌水....扣你 10 分!:smile_38:
扣咁少??? 我有次一次過扣近400分........到目前總數達一千多啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-21 02:42 PM 發表
扣咁少??? 我有次一次過扣近400分........到目前總數達一千多啦
扣400分 咁多...你係度打人呀?:smile_30:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-7-21 02:44 PM 發表 查看引用來源
扣400分 咁多...你係度打人呀?:smile_30:
有人有心扣我.........一口氣翻舊post ..........jp大迷人個post

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆