上一頁下一頁
發新話題

新春開年團....1月27(初二)(花刀之夜)住四星魚信全包440蚊.齋唱K250蚊

收藏  |  訂閱
1.9k  50.9k

引用:
原帖由 CP-5 於 2009/1/10 17:23 發表 查看引用來源

仲想陣間去星巴克整返杯......都係去7仔飲汽水算.....
seven 都有 STARBUCKS MOCHA 喎...

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-10 05:26 PM 發表 查看引用來源
下次建議你唔好影相,錄音比我地聽下.....:smile_04:
環迴立體聲...裝定個5.1...下次錄底俾大家分享....

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-10 05:28 PM 發表 查看引用來源

俾吓意見啫...

唔知褲腳有無得改呢??:smile_41:
唔知有無「電視框」呢???:smile_15:

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009/1/10 17:23 發表 查看引用來源

嗌得好犀利囉..."呀!!!...呀!!!....我不活了.......我不活了..............!!!"

真係第一次聽咋...屌...:smile_47:
仲講到三四個字呀...

上次果位一句嘢逐個音拖出來嗌足分半鐘 仲走音呀

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-10 05:24 PM 發表 查看引用來源

搵到佢就著晒上身架啦~~~!!!:smile_15:
大師兄著晒上身,師弟可以偷師:smile_38:

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-10 05:29 PM 發表 查看引用來源

seven 都有 STARBUCKS MOCHA 喎...
諗起都唔想飲~~!!!:smile_29:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009/1/10 17:30 發表 查看引用來源

唔知有無「電視框」呢???:smile_15:
有錢....高清機頂盒都有啦

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-10 05:31 PM 發表 查看引用來源

仲講到三四個字呀...

你兩條友晒命.....

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-10 05:33 PM 發表 查看引用來源

有錢....高清機頂盒都有啦
全高清???? 呢排HD字頭好危喎~~!!!

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-10 05:31 PM 發表
仲講到三四個字呀...
條女話辛苦...嗌到口都乾...走嗰陣仲話要攞汽水錢...:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆